2777
2789
عنوان

بین حجاب و بی حجابی موندم

| مشاهده متن کامل بحث + 3125 بازدید | 101 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من نماز میخوندم اما باحواس پرت یه روز به خودم اومدم گفتم این نماز چه ارزشی داره ازخودش خاستم کمکم کنه گفتم خستم ازاین حواس پرتی تونماز دوس دارم جوری بخونم که تو راضی باشی ازاون روز وقتی نماز میخونم انگار توعالم دیگه هستم و باتمام وجودم حس میکنم واقعا جای دیگه ای هستم وقتی درنمازم خصوصا زمان سجده ❤️

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
گفته پوشش هاشونو به خودشون نزدیک کنن نه روسری هاشونو🙄

من یادمه یبار میخوندم نوشته بود به زنان باایمان بگو سر بر و دوش  خود را بامقنعه  بپوشانند  یعنی از سر تا سینه  خودمونیم با موزیباتر میشیم پس چون گناه میندازیم نامحرمو بهتره پوشانده بشه چون زیبایی رو بیشتر میکنه 

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
مرسی عزیزم خیلی بهم لطف کردی

خدا یاور کسانی است که ایمان آورده اند آنها را از تاریکی به نور می آورد وکافران که دوستان طاعوتند را از نور به تاریکی می برد

که تا ابد درآنجا بمانند

یگ بارهم من دست یه آدم ستمگر افتاده بودم به این آیه توسل کردم خدا نحاتم داد از دستش تو هم از دست گناهات به این آیه پناه ببر

برای حاجتم لطفا به صلوات بفرستید
گفته پوشش هاشونو به خودشون نزدیک کنن نه روسری هاشونو🙄

حالا مثلا که چی میخای دوستمون موهاشو نپوشونه میدونی اگه به حرفت گوش بده تا ابد در گناهش شریکی عزیزم 

من یادمه یبار میخوندم نوشته بود به زنان باایمان بگو سر بر و دوش  خود را بامقنعه   ...

آخه من درباره حجاب و نظر قرآن درباره این قضیه خوندم خیلی تحقیقاتم کامل نبود اما اشاره ای که شده بود گفته بود ای پیامبر به زنان و دختران خودت و به زنان مومن بگو پوشش هاشونو به خودشون نزدیک کنن بعد رفتم تو نت پوشش مردم عرب قبل پیامبر خوندم و از چند نفر که می‌دونستن پرسیدم، حالا نمیدونم چقدر درسته اما اون طور که من فهمیدم زمان قبل از پیامبر و کلا دوره پیامبر (قبل اومدن دین اسلام) زنا لباسای خیلی بازی میپوشیدم طوری که لباسشون تا رو سینه باز بوده و روسری ایناهم فکر کنم نبوده پس نمیشه از این آیه سرکردن روسری و پوشیدن چادر و مانتورو برداشت کرد چون گفته شده پوششتونو به خودتون نزدیک تر کنین تازه ی جا دیگه از قرآن بود اصن معنی حجاب اینی نمیشد که ما میدونیم و الان یادم نیست چی بود و کجای قرآن بود، البته این چیزیه که من میدونم و فهمیدم شاید من اشتباه کردم، البته من خودم حجابو دوست دارم مخصوصا خانومایی که روسری و ساق دست شونو ست میکنن و چادرهای آستین دار میپوشن 

حالا مثلا که چی میخای دوستمون موهاشو نپوشونه میدونی اگه به حرفت گوش بده تا ابد در گناهش شریکی عزیزم& ...

عزیزم من قبلا چادری بودم پس بهتره کسیو قضاوت نکنیم الانم حجابم خوبه، اتفاقا عاشق مدلای با حجابم دارم آیه قرانو که اشتباه گفته شده رو درست میگم، آیه قرآن که مثل احادیث نیست که بشه تغیرش داد و هرجور دوست داریم تفسیرش کنیم

استاتر عزیز همین که همچین فکری کردی که راهو انتخاب کنی عالیه... 

به نظرم اگه با حجاب و خدا بیشتر آشنا بشی خودت لذت میبری از انتخابت 

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
عزیزم من قبلا چادری بودم پس بهتره کسیو قضاوت نکنیم الانم حجابم خوبه، اتفاقا عاشق مدلای با حجابم دارم ...

الان عزیزم وقتش نبود میتونستی تو خصوصی بگی من شما را قضاوت نکردم یک بار برگردپستت را بخون دقیقا این معنی را میده با یه سوتفاهم کوچک خیلی ها میتونن از حرف شما سواستفاده کنن وگناهش پای شماست

آخه من درباره حجاب و نظر قرآن درباره این قضیه خوندم خیلی تحقیقاتم کامل نبود اما اشاره ای که شده بود ...

منم دقیقا همینو خوندم ک ب شک افتادم گاهی ارزو میکنم کاش پیامبر بود ازش میپرسیدم ولی تقریبا تصمیممو گرفتم

منم دقیقا همینو خوندم ک ب شک افتادم گاهی ارزو میکنم کاش پیامبر بود ازش میپرسیدم ولی تقریبا تصمیممو گ ...

در این مواقع گلم به دلت نگاه کن ببین چجوری راحت تری چجوری خوشحال تری و آرامش بیشتری داری