2777
2789

سلام دوستان

من سه روز تب و سردرد داشتم امروز قطع شد چند ساعتیه بین دو کتفم احساس سوزش دارم ،،،کسی از دوستان تجربه ای داره؟ممکنه ریه درگیر باشه؟؟؟

دلم آغوشی میخواهد که نه زن باشد ,نه مرد........خدایا زمین نمیایی.........

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

علائم کروناست. درگیری ریه هم فقط با اسکن مشخص میشه که اونم باید به تشخیص دکتر بعد از چند روز از شروع اولین علائم اسکن بشید. به دکتر مراجعه کنید و سهل انگاری نکنید. انشالا بزودی خوب میشید⚘

سلام. من چند روز پیش اینطوری شدم دکتر گفت اسپاسم عضلانی. استراحت کن. تنگی نفس که ندارید؟ 

تنگی نفس ندارم،بین دو کتفم احساس سوزش دارم،استرس گرفتم،۴۰۳۰زنگ زدم گفت برو بیمارستان،الان دخترم خوابه چجوری برم،

تنگی نفس ندارم،بین دو کتفم احساس سوزش دارم،استرس گرفتم،۴۰۳۰زنگ زدم گفت برو بیمارستان،الان دخترم خواب ...

استرس نداره که. فقط از اعضای خانواده دور با‌‌ش.اصلا استرس نداشته باش.برای سیستم ایمنی بدنت خوب نیست. الان می گن هر علائمی دارین کرونا هست مگه خلافش ثابت بشه. خودتو گرم نگه دار. مایعات گرم زیاد بخور. شاید قولنج کردی 

استرس نداره که. فقط از اعضای خانواده دور با‌‌ش.اصلا استرس نداشته باش.برای سیستم ایمنی بدنت خوب نیست. ...

ممنون عزیزم

دعاااا کن برام

سلام عزیزم خوبی؟درد بین دو کتفت از چی بود؟ریه درگیر بود؟

سلام عزیزم

نه خدا روشکر ریه ام درگیر نبود

درد خیلی کمی بود که با داروهای دکتر برطرف شد،بیشتر استرس بیماری کرونا بود که اذیتم کرد