2777
2789

منم

#سخن_سلطان من را از من بخواه و در من، نه پشت نقابی زیبا یا در لباسی مجلل، هر آنچه که هستم را دریاب، شاید در تنهایی زشت من خدایی بود زیباتر از نقاب و لباس مجلل. تتلیتی اعظم قدیمی

من اصلا نمیترسم بی صبرانه منتظرشم ولی نمیاد

نرهای بیشعور درخواست ندین😡 نه رد میکنم نه قبول انقد اونجا بمونین جونتون دربیاد😒 😤😠 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇 خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من اصلا ب مردن فک نمیکنم اصلا ب ذهنم خطور نمیکنه 

مرگم حتما برای خودمم خیلی غیر منتظره خواهد بود 😅هر چی ک خدا بخواد و صلاح بدونه پیش میاد دیگه در نهایت

🍃🌸اَللّهُمَ صَلّ عَلی مُحَمَّد وَآله مُحَمَّد وَ عَجِل فَرَجَهُم🌸🍃
خوشبحالت من نمیتونم بپذیرم روزی بچه هام رو میزارم میرم

شاید به خاطر اینکه شما وابستگی دارید به این دنیا بچه هاتون هستند امیدوارم همیشه سلامت باشید و بالا سر بچه هاتون باشید🌺🌺🌺ولی من هیچ تعلق خاطری ندارم

خوشبحالت من نمیتونم بپذیرم روزی بچه هام رو میزارم میرم

منم دقیقا همین فکرو دارم از وقتی بچه دار شدم این ترس بوجود اومد هر شب قبل خواب فکر میکنم ینی فردا دوباره بیدار میشم ببینمش🥺

آینده توهمی بیش نیست،هرآنچه هست اکنون است😊
2791
2779
2792