وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه : اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️ متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
چون برای ریاضی فیزیک کم وقت میذاشتم چون دوسشون نداشتم😂🤦🏻♀️
وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه : اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️ متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید
پایه ام خوب بود من کلا .و تو ازمون ازمایشیا و کنکورایی که از خودم میگرفتم خیلی بهتر بودم ولی خب جو و استرس کنکور خیلی کارمو خراب کرد .مثلا تو کنکور ازمایشی هایی که یه ماه قبل کنکور میدادم عربی رو بلا استثنا ۱۰۰ میزدم ولی تو کنکور شد ۸۰ یا شیمی بالای ۸۰ بودم همیشه ولی تو کنکور شد۵۰.سال به سال سختتر میشه زمان ماهم به قبلیامون میگفتیم واسه ما خیلی سختتره😁
یه کتاب دیگه هم داشتم اسمش یادم نمیاد از کتابای قلمچی بود