2777
2789
عنوان

حق با کیه

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 56 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داری زیاده روی میکنی عزیزم خونه هر کسی حریم شخصی و خصوصیشه اون خونه همونقدری که واسه مامان و خواهرته برای اونم هست

اجازه بدید خلق از وجودتون در ارامش باشه و اونقدر واسه خودتون ارزش قائل بشید که کار به گفتن چنین چیزی از دهن یه بچه هم نرسه چه که یه انسان پشت کنکوری

این وضعیت زیاد تو ایران اتفاق میافته متاسفانه.

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot

خب اگه سروصدا میکنید مخصوصا دخترتون یه کم مراعات کنید.دخترتونو توجیه کنید که سروصدا نکنه.

اگرم واقعا سروصدای آنچنانی ندارید که اون باید کوتاه بیاد.ولی هرچه قدرم به نظرتون سروصداتون کم باشه واسه اون زیاده. من خودم کنکوری ام میدونم.حتی صدای گوشی خانواده هم تمرکزمو به هم میزنه

⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

داری زیاده روی میکنی عزیزم خونه هر کسی حریم شخصی و خصوصیشه اون خونه همونقدری که واسه مامان و خواهرته ...

اون میگه اومدی ۱۱ برو منم میگم نرم که بهونه دستش ندم ها؟

خدایا شکرت بابت همه چیز ❤ 
یعنی دیگه کلا نرم؟

نه عزیزم برو ولی تا زمان کنکور سعی کن کمتر بری چون واقعا فشار زیادی رو برادرتون هست✨

میشه یه صلوات برای قبولی رشته دلخواهم در کنکور مهمونم کنید💕 خیلی خیلی ممنونم🌹
خونمون نزدیکه شوهرمم دیر میاد جای دیگه ندارم برم 

بمون خونه خودت با بچت خودتو سرگرم کن اصن درست نیس هر روز بری. من شوهرم همش سرکاره باردارم هستم بازم هرروز نمیرم 

لطفا دعا کنین قلب نی نیم سالم باشه
حتما اونقدری که فکر میکنید صداتون کم نیست باید مراعات کنید

یعنی فقط یه کنکوری این دردو میفهمه.

اگه صدای حرف زدن از تو هال بیاد من تو اتاق نمیتونم درس بخونم

⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

اون میگه اومدی ۱۱ برو منم میگم نرم که بهونه دستش ندم ها؟

تا ۱۱ شب می مونیییی؟

خونه کار نداری استارتر؟

یکم درک کن

بیچاره هیچ حرفی نزده تا الان 

چن ماه مراعات کن 

بعد کلا برو خونه مادرت اصلا زندگی کن 

هر شب اون داداشتم ک میگه تا ۱۱ بمون نمیری ؟

دلبر ناب دلم 
به نظرم حق با برادرته خوب تو مب تونی بمونی تو خونه ولی اون نمی تونه بره حاییکه هرامش داشته باشه

تفاقا گفت دوستم داداشش کارتون میبینه نمیتونه درس بخونه ولی خب اون داداشش رو که نمیتونه بیرون کنه منم تو دلم گفتم منظورش شاید اینکه من میتونم این کارو کنم

خدایا شکرت بابت همه چیز ❤