2777
2789
عنوان

شغل دوم برای شوهر تنبل

572 بازدید | 30 پست

سلام دوستان خوبین امیدوارم سلامت باشین 

منو اگه از تاپیک قبل می‌شناسین من کمی اختلاف با شوهرم و مخصوصا رابطه تیره و تار با مادرشوهرم دارم طوری ک سر عید دیدنی شوهر خونه مادرش دعوامون شد 

شوهر من کارمند بانک برجی ۷ ت درآمدشه ک ۵ ت می‌ره وام من چطور با ۲ت بگذرونم چند روزه بهش میگم اسنپ برو کار کن قبول نمیکنه خب گناه من چیه این تنبله من سختمه با این وضعیت گرونی امشب نذاشتم بیاد تو اتاق تو حال خوابیده 

هستم کرده حتما باید دعوا کنم تا گوش بحرف بده 

هرچیم میگی سری میگه خونه رو به اسمت کردم تنها افتخارش همینه😂😅

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا انگار خودت هم کارگری میکنی هم شب تاشب بچه جمع میکنی.خوردن و خوابیدن تو تنبلی نیس کاراون بیچاره تنبلیه؟

❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦قد167😁وزن59🥰😍بعد دوماه ورزش و رژیم از 75ب این وزن رسیدم البته با کمک تاپیک بامداد خمار

اگ بچه نداری و ۲ تومن کمته خودت کار کن 

خداجونم دخترگلم و پسرم رو درپناه خودت حفظ کن😘😗خدایا به منم خونه خوب و بزرگ بده و منو از زندگی کردن تو یک ساختمون با مادرشوهر راحت کن😢😔الهی امین😚                         😁کاربرقدیمی😂