2777
2789
عنوان

شغل دوم برای شوهر تنبل

| مشاهده متن کامل بحث + 572 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا خوبه بنده خدا کار میکنه باید شوهرخالم گیرت میوفتاد خالم کارمیکنه خرجشونو میده 

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉
چقد شبیه همیم شوهر منم کارمند بانکه خونه بنامم کرده حقوقشم کلش میره پای قسط هربارم میگم برو شغل دوم ...

واقعا اگه کارمندای بانک از زندگی ناراضی باشن بقیه مردم باید چکار کنن با حقوق ناچیز و اینکه برا ده میلیون وام باید سرگردان بشن

از قد کشیدن یکدیگر نترسیم ما همه درختان یک جنگلیم. 
تامین چه حدی؟ شاید شما خواسته هات بی حد باشه

دوست من شوهرش بنده خدا مجاب کرده شغل دوم میره مدام.. از اداره 2میرسه خونه 4میزنه بیرون تا 11شب بعد تو ماه اگر 3روز نره میگه شوهر من شغل دوم دیگه نمیره داریم از جیب میخوریم🙄بحدی تو مخه من موندم چطور اینو تحمل میشه کرد فقط از شوهرش توقع حمالی داره.. 

بعدم مدام هم مبگه خونه نیست کلا معلوم نیست خواسته اش چیه.. پول شغل دومم کاملا جمع میکنه خرجی نمیکنه.. 

اون سری گفتم همش ابنا رو جمع میکنی بی ارزش شد که لااقل سکه میگرفتی نگه میداشتی 😂

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید

شوهرمن‌۶میره‌سرکار۳میرسه‌خونه‌یه‌استراحتی‌میکنه‌۵میزنه‌بیرون‌تا۱۱و۱۲‌کارمیکنه🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️خیلی‌دلم‌براش‌میسوزه‌ولی‌مجبوریم

نشدنی‌ هارو به خدا بسپار...🥰🥰🤲🤲کاربری برای دو نفره 😁😁