2789
عنوان

اکبرجوجه

554 بازدید | 44 پست

من اینبار که برای اکبرجوجه اینکاروکردم

یه بطری کوچیک آبلیمو داریم برای غذا

همیشه از شب قبل مرغ رو با یکم آبلیمو مزه دار میکردم اینبار یه بطری بزرگ آبلیمو داشتم ریختم روی مرغ ها، مرغ ها شناور شد تو آبلیمو ،گذاشتم بمونه فردا بردارم سرخ کنم یکم هم آبلیموش بره تو تابه، ولی بقیه آبلیمو رو دوباره بریزم تو همون بطری بمونه فقط برای اکبر جوجه

گفتم اینکاروکنم که قشنگ به خوردش بره و نرمش کنه ، چون قبلا می ریختم کم بود خب ته نشین میشد کف ظرفم 

نظرتون ؟؟؟ 🌺

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من اینکارو نکردم والا😐

سینه و یا مرغ قطعه قطعه شده رو میخوابونیم توی زعفرونو پیازو ادویه و نمک و کره ولی ابلیمو رو موقع کباب کردن میزنیم ک سفت نشه

خداجونم دخترگلم و پسرم رو درپناه خودت حفظ کن😘😗خدایا به منم خونه خوب و بزرگ بده و منو از زندگی کردن تو یک ساختمون با مادرشوهر راحت کن😢😔الهی امین😚                         😁کاربرقدیمی😂                                     

اکبر اب لیمو نمیخوااد

توروغن فراوون سرخ میکنی میخوابونی تو ظرف کره محلی نرم میشه

گفتم غم تو دارم گفتا گمشو کثافت گفتم که مال من شو گفتا با این قیافت؟_گفتم زمهرورزان رسم وفا بیاموز_گفتا وفا رو ول کن چنده حقوق پایه ت؟!_گفتم که پول ندارم اما پر از شعورم گفتا شعور نداری بی پول بی نزاکت _گفتم مگر چه کردم گفتا که خواستگاری _گفتم مگر که جرم است گفتا بی مایه اری!

فقطد‌کسی اون آبلیمو رو بر نداره شربت درست کنه ،میسه شربت اب مرغ ،اکبر جوجه زیاد آبلیمو نمیخواد مزه جوجه کباب میشه اینهمه آبلیمو 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت