2777
2789
عنوان

اکبرجوجه

| مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 44 پست
آخه حس میکنم موقعی که اکبرجوجه رو زمان بیشتری می خوابوندم تو آبلیمو ، نرم تر میشد همیشه برای هرتکه ی ...

انشالله خیلی خوشمزه بشه بیای تجربتو بگی و منم درست کنم ماهم خیلی دوست داریم من تو روغن زیتون و کره آب شده و زعفرون و سس سویا یه۲۴ساعت میخوابونم صبحش بهش آبلیمو میزنم تو روغن زیاد سرخ میکنم با رب انار میخوریم بد نمیشه ولی دوست دارم یه مدل دیگه هم امتحان کنم

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مبخوای خشک‌نشه وقتی رنگش حسابی تغییر کرد تو روغن سرخ شد نصف لیوان آب بریز توش اون اب کم کم تو روغن ت ...

من منظورم بافت داخلش بود نرم که بود میگم نرم تر میشه حس میکنم وگرنه روش رو نمیگم ، به خاطر سرخ کردنم هست من چندبار همون اول یکم آب ریختم ، من شنیدم همون اول آب میریزن

انشالله خیلی خوشمزه بشه بیای تجربتو بگی و منم درست کنم ماهم خیلی دوست داریم من تو روغن زیتون و کره آ ...

من چندبارم ادویه زدم خوشمزه ترشد نوک قاشق چای خوری فلفل و زردچوبه خیلی کم ، ولی بعضی جاها نوشته اصلش ادویه نداره 

مبخوای خشک‌نشه وقتی رنگش حسابی تغییر کرد تو روغن سرخ شد نصف لیوان آب بریز توش اون اب کم کم تو روغن ت ...

اگه حرارتت خیلی کم باشه تا آخر پختت ، و اینکه بعد از یه ساعت پخت دربشو برداری ، کم سرخ کنی اصلا خشک نمیشه ، همون اولم یکم آب بریزی خوبه 

اکبر جوجه رو مگ مرغ سرخ شده با رب انار نیس😐

آره ولی سرخ شدن اونجوری که شما میگی نیست مزه دارش میکنی بعد تو روغن زیاد باید دم بکشه ، رب انارم به دلخواه هست بعضیا نمیریزن ، 

انشالله خیلی خوشمزه بشه بیای تجربتو بگی و منم درست کنم ماهم خیلی دوست داریم من تو روغن زیتون و کره آ ...

آخه تو یه سایت نوشته بود طرز تهیه اکبر جوجه اصل 

بعد نوشته بود موادلازم ، جوجه یک کیلویی، لیموترش ۱ کیلو 

گفتم شاید زیادباشه خوبه 😕

خب آبلیموت خراب میشه اون طعم مرغو میگیره  به خودش بو گند میگیره

نه بابا فکرنکنم بوی گند بده ، من که قبلا برای هر تکه مرغ یکی دوقاشق آبلیمو میریختم از شب قبل مزه دار می کردم موقع درست کردن آبلیموش بوی بدی نمیداد ❤

چندساعتی بود گذاشتم بودم تو آبلیمو ، رفتم آبلیمو رو خالیش کردم تو بطری گفتم یه وقت بد میشه ، مثله قبل برای هر تکه مرغ یک قاشق غذاخوری آبلیمو ریختم نوک قاشق چای خوری هم ادویه (فلفل و زردچوبه و ادویه مرغ ) ریختم گذاشتم بمونه ولی اینجوری خیلی خوشمزه میشه اصلا هم سفت نمیشه کاملا نرم هست ،  وقتی بخوام بپزم همینو با آبلیموش خالی میکنم تو تابه ،  روغنم  زیاد میریزم با یکم آب بعد میذارم بجوشه بعد زیرشو خیلی کم میکنم درشو میذارم یک ساعت دم بکشه بعدش درشو باز میکنم بازم حرارت باید مثله قبل خیلی کم باشه ، حالا به روغن میفته کره میزنم بهش ، یکم سرخش میکنم خیلی کم که خشک نشه 

من از روغنش هم یکم میریزم روی غذا میخوریم ، روغن اضافی رو هم از صافی رد میکنم نگه میدارم ، باهاش دوباره غذا میپزم ، بد هم نمیشه

من منظورم بافت داخلش بود نرم که بود میگم نرم تر میشه حس میکنم وگرنه روش رو نمیگم ، به خاطر سرخ کردنم ...

البته آب نریزی بهتره چون درشو میذاری زیرشو کم میکنی مرغ خودش آب میندازه ، اون آبلیمو هم که ریختی بخارمیکنه 

هیچوقت اینکارونکن عزیزم بدمزه شد ، همون برای هر تکه مرغ یه قاشق آبلیمو کافیه بریزی 

هیچوقت اینکارونکن عزیزم بدمزه شد ، همون برای هر تکه مرغ یه قاشق آبلیمو کافیه بریزی 

ای وای ممنونم که گفتی عیب نداره اینا تجربست همه ی آشپزای خوب دنیا هم ازاین تجربه ها داشتن

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم