2777
2789
عنوان

مادرشوهر شما هم اینجوری بود؟

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 59 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زنگ نزن بزار اونم بدش بیاد بهت زنگ نزنه وظیفه میشه براتا از الان مادر شوهرتو ب رفتار خودت تربیت کن

میخام اینکارو کنم ولی بعدش ک زنگ نمیزنم شوهرم ازم‌ناراحت میشه بارها هم مادرشوهرم‌نشسته پیشش گفته زنت نمیزنگه اونم‌میگه یه زنگ‌بزن بهش دیگه اه

گله نمیکرد؟

نه زیاد ولی گله هم می‌کرد حرفی برای گفتن نداشتم باهاش 😒😒ی سری دوران عقد اختلاف پیش اومد از اون موقع دیگه رابطه ی ذره خراب شد

دنیا ی کابوسه ؛ و تو نمیتونی بیدارشی....😞
نه زیاد ولی گله هم می‌کرد حرفی برای گفتن نداشتم باهاش 😒😒ی سری دوران عقد اختلاف پیش اومد از اون موق ...

اسیر شدم جالبه کلی از‌من بزرگتره هیچ حرف مشترکی هم ندارم‌باهاش بزنم

اسیر شدم جالبه کلی از‌من بزرگتره هیچ حرف مشترکی هم ندارم‌باهاش بزنم

والا بخدا همینو بگو دختراتو پسرات  هستن زنگ میزنن بسه  حالا برای من شهرستانم هست مونده بودم چی بگم حتما زنگ بزنم حال گوسفند و مرغ و خروس و بپرسم😂😂😂😂

دنیا ی کابوسه ؛ و تو نمیتونی بیدارشی....😞
ولی همیشه از ما انتظار دارن😶

اره بعضیا پرون منم هفته ای یک بار فقط زنگ میزنم اونم وقتی شوهرم باشه ی سری بعد چندوقت زنگ زدم گف چ عجب منم با پرویی گفتم چی چه عجب ک بفهمه وضیفم نیس😐