2777
2789
عنوان

مادرشوهر شما هم اینجوری بود؟

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 59 پست
شوهر منم😶

غقط راه تربیتی خودتونو برید وگرنه سوار گردنتون نیشن 

سر بزنید بهشون حالشونو بپرسید اما زنگ خیلی عواقب داره

به خدا اعتماد کن ؛ اوهرچیزی را به قشنگترین شکل ممکن به تو میدهد، اما در زمان خودش 
توم با خنده جوابشونو بده من اصلا مراعات نمیکنم بی احترامی کنن بی احترامی میبینن چندبار درباره خونواد ...

واقعا آفرین 

الهی این بنده چه داند که چه می‌باید جست؟ داننده تویی هرآنچه دانی آن ده ‌....😊😊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اول خیلی راحت بودم باهاشون خیلی دوسشون داشتم بعدا کم کم فهمیدم ذاتشونو متاسفانه الان مثل خودشونم

چقدر شبیهیم‌

ولی من تا اینجا پیش نرفتم

غقط راه تربیتی خودتونو برید وگرنه سوار گردنتون نیشن  سر بزنید بهشون حالشونو بپرسید اما زنگ خیل ...

دیگه گذشت من هم شدم وظیفم

ابجیه منم خیلی مظلومه الان خونواده شوهرش خیلی اذیتش میکنن کلی جوش اونو میزنم 

خیلی بده

یعنی خیییییییلی😬

کلا بزرگترا همش انتظار دارن بهشون زنگ زده بشه... یه روز که نزنی میگن اصلا یادمون نمیکنی..

از الان عادت کن هفته ای یه بار بهش زنگ بزن.. که هم احترام گذاشته باشی و زنگ زده باشی... هم انتظار نداشته باشه هرروز بهش زنگ بزنی...

من شوهرم هرروز با مامانش حرف میزنه، اما من هر چند روز یه بار میگمش بده منم باهاش حرف بزنم... یا اینکه خودش بگه گوشی رو بده به زنت باهاش حرف بزنم... 

خدایا از این جیگر تپلیای بازیگوش به همه ی خاله های نی نی سایتی پسرم بده لطفا🤲                              اگه دنیا بخواد و تو بگی نه... نخواد و تو بگی آره تمووومه....اول و آخر تو هستی خدا جوووونم