سلام پدر شوهرم الان ۳ ماه فوت کردن مادر شوهرم میگه همه چی صلح شده به من ولی به ما هنوز صلح نامه رو نشون ندادن همش میگه دست وکیله من دارم شک میکنم این طبیعیه اخه
😐😐😐😐😐😐خداییش با چه سیستم اخلاقی بزرگ شدید شما؟!! زندگی اون و شوهرش بوده! اون قناعت کرده و یا سختی کشیده این بپولا جمع شده! اگه قوانین ایران اخلاقی تر بود که باید مثل استرالیا همه ارث به همسر میرسید در صورت عدم وجود وصیت نامه!
چی بوداره؟! حجعلی و یا حقیقی اون زندگی حق مادرشوهرشه و نه هیچ کس دیگه!
اگه فردا کاشف به عمل اومد که اموال به نام دخترا شدن و به شوهر اسی چیزی نمیرسه هم همین حرف رو میزنید اینا اصلا انحصار وراثت هم نمیکنن که مشخص بشه چند بچه داره
اخه یه زن تنها یه ثروت میلیاردی میخواد چه کنه با ۶۵ سال سن خوب پسرشم کمک کنه کارگره تو مغازه مردم
😐😐😐😐😐 اون پول درسته قانونا به همسر شما نیرسه اما اخلاقا نمیرسه! زندگی مال پدر شوهر و مادرشوهر شما بوده، شوهر شما نقشی تواون ثروت نداشته. تو قانون ایران خیلی چیزها قانونیه ولی اخلاقی نیست! یکیش همین ارث، یکیش اینکه حضانت بعد از ۷ سالگی با پدره و خیلی چیزهای دیگه! ادم باید حرمت سرش بشه. من واقعا نمیتونم تصور کنم که پدر سوهرم فوت کنه بخوام برم از مادرشوهرم طلب ارث کنم!
چی بوداره؟! حجعلی و یا حقیقی اون زندگی حق مادرشوهرشه و نه هیچ کس دیگه!
ببین عزیزم تند نرو بعد از فوت باید مشخص بشه اموال چی هست و به کی می رسه این کار از نظر شرع و عرف اشکالی نداره بعدش هم میتونست با آرامش بیشتری و بدون جبهه گرفتن با پسرش و خانوادش صحبت کنه که مشکلی پیش نیاد