2777
2789
عنوان

ارث

| مشاهده متن کامل بحث + 1267 بازدید | 155 پست
کمک کنه حداقل به ما 

😐😐😐😐😐😐خداییش با چه سیستم اخلاقی بزرگ شدید شما؟!! زندگی اون و‌ شوهرش بوده! اون قناعت کرده و یا سختی کشیده این بپولا جمع شده! اگه قوانین ایران اخلاقی تر بود که باید مثل استرالیا همه ارث به همسر میرسید در صورت عدم وجود وصیت نامه!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😐😐😐😐😐😐😐 مادرشوهرشه اون خانوم!!! اموال اگه نه به خاطر قوانین مزخرف ایران نبود انصافا و وجدانا ...

عزیزم منم اول همین نظر رو داشتم ولی بعد که بقیه مسائل رو خوندم دیدم قضیه بو داره و اسی حق داره 

وگرنه منم با آواره کردن یه خانم بعد از فوت شوهرش اصلا موافق نیستم 

😐😐😐😐😐😐خداییش با چه سیستم اخلاقی بزرگ شدید شما؟!! زندگی اون و‌ شوهرش بوده! اون قناعت ...

اخه یه زن تنها یه ثروت میلیاردی میخواد چه کنه با ۶۵ سال سن خوب پسرشم کمک کنه کارگره تو مغازه مردم

چی بو‌داره؟! حجعلی و یا حقیقی اون زندگی حق مادرشوهرشه و نه هیچ کس دیگه!

اگه فردا کاشف به عمل اومد که اموال به نام دخترا شدن و به شوهر اسی چیزی نمیرسه هم همین حرف رو میزنید اینا اصلا انحصار وراثت هم نمیکنن که مشخص بشه چند بچه داره 

اخه یه زن تنها یه ثروت میلیاردی میخواد چه کنه با ۶۵ سال سن خوب پسرشم کمک کنه کارگره تو مغازه مردم

😐😐😐😐😐 اون پول درسته قانونا به همسر شما نیرسه اما اخلاقا نمیرسه! زندگی مال پدر شوهر و مادرشوهر شما بوده، شوهر شما نقشی تو‌اون ثروت نداشته. تو قانون ایران خیلی چیزها قانونیه ولی اخلاقی نیست! یکیش همین ارث، یکیش اینکه حضانت بعد از ۷ سالگی با پدره و خیلی چیزهای دیگه! ادم باید حرمت سرش بشه. من واقعا نمیتونم تصور کنم که پدر سوهرم فوت کنه بخوام برم از مادرشوهرم طلب ارث کنم!

اگه فردا کاشف به عمل اومد که اموال به نام دخترا شدن و به شوهر اسی چیزی نمیرسه هم همین حرف رو میزنید ...

دقیقا شوهر منم میگه مادرم بینهایت دختر دوسته به من چیزی نمیدن

اگه فردا کاشف به عمل اومد که اموال به نام دخترا شدن و به شوهر اسی چیزی نمیرسه هم همین حرف رو میزنید ...

مگه فیلم ترکیه ایه که از تو هوا بچه پیدا شه؟!! خوب معلومه چند تا بچه اند! نمیدونم والا. سیستم شما رو‌اصلا درک‌نمیکنم.

چی بو‌داره؟! حجعلی و یا حقیقی اون زندگی حق مادرشوهرشه و نه هیچ کس دیگه!

ببین عزیزم تند نرو بعد از فوت باید مشخص بشه اموال چی هست و به کی می رسه این کار از نظر شرع و عرف اشکالی نداره بعدش هم میتونست با آرامش بیشتری و بدون جبهه گرفتن با پسرش و خانوادش صحبت کنه که مشکلی پیش نیاد 

ببین عزیزم تند نرو بعد از فوت باید مشخص بشه اموال چی هست و به کی می رسه این کار از نظر شرع و عرف اشک ...

عزیزم چیزهای زیادی شرعی و قانونیه اما اخلاقی نیست! یکیش صد تا زن صیغه ای داشتن! هم شرعیه و‌هم قانونی! اخلاقیه؟! از نظر من خیر.

طلب ارث کردن وقتی مادرشوهر ایشون هنوز زنده است هم از نظر من غیر اخلاقیه

مگه فیلم ترکیه ایه که از تو هوا بچه پیدا شه؟!! خوب معلومه چند تا بچه اند! نمیدونم والا. سیستم شما رو ...

من اصلا فیلم ترکی نگاه نمیکنم ولی میدونم تو ایران قانون مسخره و عجیب غریب زیاد داریم پس باید همه چی رو شفاف سازی کرد