2777
2789
عنوان

ارث

| مشاهده متن کامل بحث + 1267 بازدید | 155 پست
😐😐😐😐😐 اون پول درسته قانونا به همسر شما نیرسه اما اخلاقا نمیرسه! زندگی مال پدر شوهر و مادرشوهر ش ...

من طلب نکنم که شوهرم درخواست کنه اینا وراث هستن که اخه اسمش روشنه وراثت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی رفت همه اموال وبه نام دختراش کرد دیگه ما باید هاج و  واج  بمونیم این حق نیست

به نظر من که باید قانونی اقدام کنی دیگه خود دانی 

یکی از فامیلای ما چندین سال پیش شوهره فوت کرد برای اینکه کسی ادعای ارث نکنه بعد از فوت هنوز میت رو زمین بوده یه کاغذ می نویسن که خونه به زنش واگذار شده و مهر انگشت میت رو میزنن پاش حالا بعد از حدود ۲۰ سال مادره با دوتا از بچه هاش یه دختر و یه پسر مشکل پیدا کرده و قهره در حدی که خونه رو که بخاطر همین مادر غیر قانونی به نامش کردن مادر فروخته و این دو بچه رو از ارث محروم کرده و ارث بقیه بچه ها رو داده و با سهم خودش یه خونه دیگه گرفته نشسته توش و نوشته از این خونه هم این دو بچه ارث نمیبرن 

من اصلا فیلم ترکی نگاه نمیکنم ولی میدونم تو ایران قانون مسخره و عجیب غریب زیاد داریم پس باید همه چی ...

همین که شفاف سازی نمیکنن بو داره خوب بگه این صلح نامه والسلام نشون بده اگه واقعا صلح نامه هستش

این مطلبو که نوشتم بخون کاملا واقعیه بخاطر این میگم باید شفاف سازی بشه 

حتی این‌کارو‌کرده باشه هم مال خودش بوده. مادر بدی بوده قبول ( در صورتیکه به ناحق اون بچه ها رو از ارث محروم کرده باشه اما اختیار اموالش رو‌داشته. اموال شوهرش حق اون بوده 

حتی این‌کارو‌کرده باشه هم مال خودش بوده. مادر بدی بوده قبول ( در صورتیکه به ناحق اون بچه ها رو از ار ...

چی داری میگی اخه بچه هاش همه یکسان در ارث سهم دارن این چه استنباطی که شما دارین همین فرق گذاشتن اصلا مبادی آداب مادر و فرزندیه

چی داری میگی اخه بچه هاش همه یکسان در ارث سهم دارن این چه استنباطی که شما دارین همین فرق گذاشتن اصلا ...

از نظر من کل ارث به همسر میرسه از نظر. اخلاقی. بچه ها چی کاره بودند تو‌جمع کردن اون خونه زندگی؟!!

حتی این‌کارو‌کرده باشه هم مال خودش بوده. مادر بدی بوده قبول ( در صورتیکه به ناحق اون بچه ها رو از ار ...

اموال شوهرش برای رفاه اون بوده قبول ولی دیگه حق نداره بچه از ارث محروم کنه اگه اون پدری که الان نیست از اینکار ناراحت باشه و دوست داشته باشه که همه بچه هاش از اموالش یه تیکه داشته باشن چیکار میتونه بکنه 

دیگه یه جاهایی داری احساسی عمل میکنی