2777
2789
عنوان

کتکم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 572 بازدید | 27 پست

اینقدر همه کارای شوهرتونو میکنید بد عادت شدن😒

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابا همش ک تو گوشی نیستم. من اصلا شغلمم با گوشیه. وقتای بیکاری نرم تو گوشی کی برم پس

همینوباززبون نرم سیاست خانومانانه بگوجونم

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 

خواهر من یه مدت اصلا گوشیش شوهرش گرفته بود ازش ...یه چند روز دستت نگیر اصلا خاموش کن اگه زندگیت خوبه نذار تکرار بشه ببین فقط بهانه ش همینه

دوست داشتن کسی که لایق دوست داشتن نیست اسراف محبت است

پیش میاد عزیزم از این چیزا بین زن وشوهر 

گوشیتم میگرفت باز بهت میداد.توام زدی عینکش اونم شاید حرصش دراومده.شوهرم منو خداروشکر نزدع اما اگه بزنه منم میزنمش.خب تو اشتباه کردی زدی عینکش.خب کم گوشی دستت بگیر حداقل پیش اون نگیر.وقتایی که نیس با گوشی ور برو وقتی که اوند فقط کار خونه کن

بابا همش ک تو گوشی نیستم. من اصلا شغلمم با گوشیه. وقتای بیکاری نرم تو گوشی کی برم پس

خب اینارو که نگفتی از کجا بدونیم؟ پس کلا حساس شده بهونه میگیره ، البته حق نداره دست روتون بلند کنه

انقد بدم میاد از این مردای بهونه گیر عنتر

ینی فقطططط دنبال اینه بمن گیر بده. 

یه تایمی به مرتب بودن گیر میداد. گفتم اوکی مرتب میشم زندگیم خوب شه. ولی درست نشد، اخه همش بهونه میگیره

ینی فقطططط دنبال اینه بمن گیر بده.  یه تایمی به مرتب بودن گیر میداد. گفتم اوکی مرتب میشم زندگی ...

ببین ب نظرم وقتی خونس گوشی رو بذا کنار بهش برس شاید توجه میخواد غرورش نمیذاره گوشیو بهونه کرده 

دوست دارم ب اون مویی ک میریزه یا اون دندونی ک خراب میشه بگم احمقا چرا متوجه نیستین ما تو یه تیمیم😑 _ دلم یه اکیپ شادِ بیشعور میخواد ک فقر فرهنگی توش بیداد کنه😁  _ فقط یه دختر میتونه 6 ساعت با دوست صمیمیش تلفنی حرف بزنه بعد بگه حالا بقیه شو ببینمت بهت میگم😑 _ انقد بعضیا بیشعورن ک خود بیشعورم انقد بیشعور نیس😁 _ هیچکس لیاقت اشک های تو را ندارد و کسی هم ک چنین ارزشی دارد ، باعث اشک ریختنت نمیشود 🙂 _ من ادم خوش سلیقه ای هستم ولی پول کافی برا اثباتش ندارم😁 _ بخندین ولی وابسته نشین من موندنی نیستم😎 _ تو دنیایی ک 51 بر17 بخش پذیره هیچ چیز از هیچکس بعید نیس😐_ کمی فک کردم ، دیدم در حقیقت این گیاها هستن ک دارن ما رو پرورش میدن بهمون اکسیژن میدن ، تا رشد کنیم در اخر بمیریم کود شیم تا مارو مصرف کنن😁  _تجربه ثابت کرده برا بعضیا چه برینی چه بمیری یکیه ، پس برینید ک بعدا دلتون نسوزه 😁_از ادمایی که خوراکیامو بهشون تعارف میکنم و اونام میخورن متنفرم 😐  _الان از طرز ماسک زدنتون میفهمم چجوری ناخواسته باردار میشین 😐_ عده ای در این جهان با بهترین امکانات از زندگی لذت میبرند ، اما وعده ی زندگی در جهان دیگری را ب مردم میدهند!!                                      

عزیزم شوهرت عصبیه. تو که میدونی اینجوریه جلوش کمتر گوشی دستت بگیر. یکم برو دور برش بهش محبت کن. باور کن مردا هم خیلی نیاز به محبت دارن. البته میدونم الان که دلخوری بزار از دلت در بیاره هر وقت دلت یکم صاف شد کم کم به خواسته هاش توجه کن تا اونم حساسیتش رو گوشیت کم بشه

دستم را گرفته ای یا رب. سپاست میگویم ای برترین معشوق. اگر گنده تر از دهانم نباشد کمکم کن کمی رنگی از تو بگیرم. قلبم زیر بار گناهانم مرده. او را به قدرتت زنده کن
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز