2777
2789
عنوان

اصغر اقا اگه بودی...

134 بازدید | 19 پست

از صبح برات ابگوشت بار گذاشته بودم بعدم موهامو که قبل عید برات طلایی کرده بودم رو بیگودی زده بودم 

بعدم داشتم دیکته اتنا رو میگفتم و شیرخشک اروند و درست میکردم 

و ارزو رو از تراس می اوردم تو خونه و دعواش میکردم که نره تو تراس یهو بیفته پایین 

بعدهمون لحظه شما زنگ میزدی میگفتی عیال دوغ ابعلی گرفتم چیز دیگه ای واسه ناهار نمیخوای منم با صدای نازک میگفتم نه عاقایی فقط زودتر بیا دلم برات یخده شده 

حمایت_از_تولید_داخلی#  

دوغ_ابعلی#  

تبلیغ_دوغتو_بنوش#  

#انجمن_حمایت_از_زردعقد‍ی

درخواست دوستی قبول نمیکنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وات ده هل

GO HARD OR GO HOME💥💥💥 CAUSE I AM WHATEVER U SAY I AM...IF I WASN'T, THEN WHY WOULD I SAY I AM?? 🧟‍♀️  But I got smarter, I got harder in the nick of time😈☻...Honey I rose up from the dead, I do it all the time😈☻....I'll hold you when things go wrong💞...I'll be with you from dusk 'til dawn💞.........Devil for Devil 😈 Kind for Kind 🤗 It's my attitude 😎 Please don't mind ☻✌🏻.......رفیق شفیق هرکول پوآرو و دشمن هستینگز خنگ ساده لوح 😒👹........There are many things not called poison which can kill a man - Hercule Poirot...   "کاربری که تعلیقش کردی نوشته ی آگاتا کریستی☻" ......  تو فقط دلت بخواد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش بامن❤❤ آهای خوشگل عاشق•••آهای عمر دقایق•••آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years...I'll love you for a thousand more...ای چراغ هربهانه از تو روشن، از تو روشن❤❤❤❤ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
والا من تا به حال تو این اسامی که گفتی خواستگار نداشتم فقط یه بابک داشتم 😹

یاد یه خواستگارام افتادم اسمش نادر بود .. منم اول اسمم ن هست ولی .. زمین تا آسمون با ما فرق داشتن بعد خواهرش دم رفتن گفت ما که خیلی پسندیدیم اسماشونم خیلی به هم میاد 😂😂😂

یاد یه خواستگارام افتادم اسمش نادر بود .. منم اول اسمم ن هست ولی .. زمین تا آسمون با ما فرق داشتن بع ...

نه بابا خواستگارای من همه خوش چس بودن 😹

هیچ کدوم دم رفتن اینو نمیگفتن

الانم از یکی خوشم اومده نمیدونم اونم خوشش اومده یا نه دیگه هم سن و سالی ازم گذشته فردا میرمدم خونشون میگم ببخشید مادرتون هستن واسه امرخیر اومدم😹

درخواست دوستی قبول نمیکنم