2777
2789
عنوان

پیشنهاد عجیب ی خانم ب من!!!!!

2092 بازدید | 105 پست

بچه ها من 4ماهو نیمه خونه بابامم و الان تو مراحل شکایت و شکایت بازی نفقه و مهریه و تمکین..... هستیم.... بعد تند تند ابلاغیه میا منم میرم کافی نت میگیرم .... ی کافی نت جدید تو محله اومده ک امروز پیشش رفتم ....ی خانم بود و گف چرا مهرتو اجرا گذاشتی و خونتو ول کردی؟؟!منم گفتم چون تحمل نداشتم خلاصه گف عزیزم اگه شوهرت تمکین گرف برگرد سر زندگیت اگه دیدی درست شده زندگیتو کن اگرم حس کردی خیانت میکنه همچنان تو آفتابه اسید بریز دستشویی ک میره نابود شه!!!!منم فک کردم شوخی میکنه خندیدم یهو گف نخند جدی میگم ک دیگه نتونه هییییچوقت بهت خیانت کنه!!!!

خنده بر لب میزنم تا کس نداند حال من/ورنه این دنیا که ما دیدیم هیچ خندیدن نداشت💔💔💔

اوم انتقام خوبیع

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احتمالا از نی نی سایتیای اصیل بوده شک نکن👌

نذر خیاطی نذر هنر خیاطی👇https://eitaa.com/joinchat/188219659Cb23e355addاین نذری سهم شماست عزیزم👆🌸بهت علم و هنر رو هدیه دادم لطفا از این هدیه بهترین استفاده رو بکن دوست من♥️

یا ابوالفضل😐😐😐😐😐🤕عشقم این تاپیکو ببینه ،گوشیمو می‌شکنه😐😐😐😐😂😂😂😂😂😂

از الان دلم واسه پسرم میسوزه 😥پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش، همکلاسیاش میگن:اوووووف! چه مامان جیگری😌🤤بچه ام اعصابش خورد میشه خو😒

بگو خب طرفو عقیم و بدبخت کنم دم و دستگاهشو نابود کنم

بعد خودمم بشینم با یه ادم ناقص زندگی کنم؟

یدفعه طلاق بگیر بعد اینطوری کن دیگه  

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  

دیه اونجایی مرد اندازه دیه پنج تا زنه😁

میشه واسه اینکه نی نی مو صحیحو سالم بغل کنم دعا کنید                                          یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجهِ الْحُسَینِ اِکْشِفْ کَرْبى بِحَقِّ اَخیکَ الْحُسَیْنِ علیه‌السلام