پروا00 مدیر عضویت: 1400/01/12 تعداد پست: 431 عنوان کرونا | مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 21 پست شما هم کرونا گرفته بودید ، سرتون گیج میرفت ؟تو هر حالتی قرار میگیرم سرگیجه دارمیه وقتایی اینقد شدید میشه حالم بهم میخورهنمیدونم به کرونا مربوطه یا مال ضعفه 1400/01/21 | 20:49 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پروا00 مدیر استارتر عضویت: 1400/01/12 تعداد پست: 431 ان شاالله تو هم زودتر اوکی شی دوست خوبم.به نظرت درد کلیه و تغییر رنگ ادرار و کمی تکرر میشه عفونت کلی ... نمیدونم والا قربونت بشم . فقط از گوگل نگاه نکن چون همه چیو خیلی بزرگنمایی میکنه و آدم استرس میگیره و اذیت میشه
پروا00 مدیر استارتر عضویت: 1400/01/12 تعداد پست: 431 بخدا شش ماهه از درد معده و رفلاکس دارم میمیرم نزدیک ۱۵ کیلو وزن کم کردم خیلی خستم منم قبل از اینکه کرونا بگیرم درگیر زخم معده بودم ، از ۶۰ کیلو شدم ۵۰ کیلو ، الان که کرونا هم گرفتم ۵،۶ کیلو کم کردم. بخدا منم از دست معدم دیگه خییییلی کلافه ام
پروا00 مدیر استارتر عضویت: 1400/01/12 تعداد پست: 431 بخدا شش ماهه از درد معده و رفلاکس دارم میمیرم نزدیک ۱۵ کیلو وزن کم کردم خیلی خستم دیگه کل خانواده خسته ان از دستم اینقد همیشه مریضم و استفراغ میکنم. خدا خودش کمک کنه
مژده_خانومی عضویت: 1396/03/11 تعداد پست: 3059 منم قبل از اینکه کرونا بگیرم درگیر زخم معده بودم ، از ۶۰ کیلو شدم ۵۰ کیلو ، الان که کرونا هم گرفتم ۵ ... من ۷۵ بودم شدم ۵۹.بند بند وجودم درد داره تکرار همه چیز در این دنیا ملال آور است.امایاد تو مانند نفس تضمین زندگیست..
مژده_خانومی عضویت: 1396/03/11 تعداد پست: 3059 دیگه کل خانواده خسته ان از دستم اینقد همیشه مریضم و استفراغ میکنم. خدا خودش کمک کنه برای من از روشون خجالت میکشم با یه بچه چن ماهه همش زحمتم رو سر مادرمه.خودش مریضه کاش خدا دستمو بگیره تکرار همه چیز در این دنیا ملال آور است.امایاد تو مانند نفس تضمین زندگیست..
آلوچه22 عضویت: 1397/03/21 تعداد پست: 295 سرم چی عزیزم ؟ آمپول تقویتی هم میزدی ؟ عزیزم افت فشار فکر کنم برادر منم داشت و ضعف شدید.داروی گیاهی مدبر کرونای غدیر رو بگیرین مصرف کنین حتما خوب میشین دستورشو از پیج استاد طالقانی دستورش بگیرین خودتون درست کنین گیاهیه
پرتکال عضویت: 1399/09/23 تعداد پست: 5957 اخی عزیزم معلومه ضعیف شدیاب هویج زیاااااد بخور قرص ویتامین دی طبق دستور پزشک حتما استفاده کنسوپ مقوی هم بگو بپزن برات تاجیم💙 کورشود هر انکه نتوان دید دو ستاره پرافتخار غول اسیا رو👑 نصف جذابیت ی دختر استقلالی بودنشهههه باااباااا ...دنیای صورتی مایل ب ابی دوست داشتنی من😊💙