2777
2789

ما ت یه شهر دیگه خونه دارم از خودمونه. همسرم موقع ازدواج از ما قایم کرد تو تحقیق فهمیدیم ولی بابام گفت نگو بزار ببینم هدفش چیه. بعد ها وقتی وسایلش میگشتم سند پیدا کردم.ب رو آوردم من عاشق اون شهری هستم که خونه داره. اینجا روستاس امکانات و هیچی نداره. بچه هام میرم مدرسه اونجا امکانات اینجا هیچی .ولی نمیره. میگه میبرم سال دیگه شد سال دیگه .شد7 سال. کنار اومدم مستاجری. نزدیک  بودن ب خانواده شوهر اذیت هاشون و....دلیلشم. میگه شهرمو دوس دارم اونجا غریبم و.کارم سخته حقوق نمیرسه ولی دروغه. اینه میخاد ور دل باباش اینا باشه و. خاله زنکه. بهانه های الکی. ادمه فوق العاده تنبل. و گشادیه اگه کار دولتی نداشت عمرا میرفت سرکار. اما حالا دیگه واقعا نمیتونیم کرایه ها بالا کم آوردیم، سقط داریم. خونه خودمون دادیم اجاره یه چیزی هم میزازیم روش کرایه اینجا میدیم. چند وقت گیر دادم موعد خونه تموم شد حق ندازی تمدید کنی میخام برم خونه خودم. 

. الان بقیش میزارم جا نشد 

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 

یک ساعت پیش اومده میگه ببین من اگه ببرمت خوته خودمون هر چی حقوقم رسید میخرم براتا. گشنه مونذی ب من چه نگی برای بچه این بخر اون بخر اینجا میرم نسیه میکنم سر برج میذم اونجا صد سال نمیرم. گفتم مثل همکارت برو شغل دوم. گفت من عمرا برم و.... دعوا شد(اخه شغلش یه جوریه ت اینجا ک زندگیم میکنیم روستاس نمیشه اوقات بیکاری رو جای دیگه بره اما بریم خونه خودمون میشه، من رو تغذیه بجه خیلی حساسم اخه بچم خیلی ضعیفه این الان داشت از نقطه ضعفم استفاده می‌کرد) منم اعصابم خرد شد. گفتم اصلا من بخاطر اینکه اونجا خونه داشتی زنت شدم فکر کردی عاشقت بودم نه اقا. چرا نمیری شغل دوم چیت ار بقیه سر تری  اندازه بابامم نیستی پیرمرد 2 تا جا کار میکنه و....ازش لدم میاو بخاطر اینکه وز دل باباش باشه داره اینقدر سختی میده بما

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 

یه زمین خریده بدبختی هامون سر اونه ک کم آوردیم خونخ رو رهن زیاد دادیم. گفتم من زمین نمیخام بفروش میگه طلاهات بفروش، بخدا ب جون بچه هام تگ عقد برام ی النگو بیشتر نیاورد همه رو از خونه بابام آوردم و اشتباه محض کردم. گفتم هر دقت ت خزیدی برام میفروشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند وقته سقط داشتین یا قسط😁

چیزی رو که دشمنت نباید بدونه رو به دوستتم نگو  ••Some people just pretend to be sillyبعضیا سادگیشونم از سیاستشونه :))          گروه ۲(آبی) وزن فعلی ۶۶.وزن هدف ۶۰

هر دقت زمین فروختی میفروشم. گفتم ازت بدم میاد. گفت میدونم ت برای اون خونه  زنم شدی، الانم خابیده منم ت اتاقم. دلم نمیخواست اینجوزی فکر کنه ولی اعصابم خرده، پارسال کلی وام گرفتیم خونه رنگ کردیم کابینت گذاشتیم نو کردمش داده دس مستاجر میگم اگه میدونستم نمیبری منا صد سال نو نمیکردم بدم دست مردم. چکار کنم خستم😭😭😭. دلم میخاد یرم خونه خودم. اینجا جام تنگه بچه هام جا نیست تکون بخورن 

قسط. اعصابم خورد بود، چمار کنم من؟ 

بگو خونه رو بفروشه نزدیک پدرش خونه بخره

چیزی رو که دشمنت نباید بدونه رو به دوستتم نگو  ••Some people just pretend to be sillyبعضیا سادگیشونم از سیاستشونه :))          گروه ۲(آبی) وزن فعلی ۶۶.وزن هدف ۶۰
بگو خونه رو بفروشه نزدیک پدرش خونه بخره

من نمیخام بیام این شهرررررررررر. 

من نمیخام بیام این شهرررررررررر. 

فعلا ک هستی گمون نکنم بره😐

واقعا حس میکنی نره 

اره نمیره

حق باهات گل ولی قبول کن خیلی بد حرف زدی . با زبون نرم و چرب قانعش میکردی . میگفتی عزیزم بچه ها بزرگ شدن اینجا دیگه تنگمونه . این همه زحمت کشیدی خونه آماده کردی دوباره کلی از حقوقت رفت برا اینکه اونجا قشنگتر کنیم . حیف نیست نریم استفاده نبریم . اونجا نتیجه زحمت کشیدن و مال حلال شماست . این همه سال از خواب صبحت گذشتی برا ما و مال حلال . حیفه استفاده شود نبریم . اونجا امکانات بیشتری داره. مثلاً بگی فلانی می‌گفت ای کاش شوهر منم از شوهر شما یاد بگیره که برا رفاه و راحتی زن و بچه اش خونه برد شهر که امکانات داره . آره منم گفتم شوهر من نمونه و تک هست مگر نه من زنش نمی‌شدم و ... 

حق باهات گل ولی قبول کن خیلی بد حرف زدی . با زبون نرم و چرب قانعش میکردی . میگفتی عزیزم بچه ها بزرگ ...

امتحان کردم قبولم کرد. باز نمیدونم یهو چش شد، خستم کرده مثل بچه ها منم یه صبری دارم، بخدا با این کاراش دارم ازش متنفر میشم

امتحان کردم قبولم کرد. باز نمیدونم یهو چش شد، خستم کرده مثل بچه ها منم یه صبری دارم، بخدا با این کار ...

خودت میگی مثل بچه . الان خودت مادری ببین روز و حال بچه آن رو . ببین به عنوان مادر چه صبری داری برا آموزش دادن به اون . یه سوال بیست بارم بورسه باز با صبر جواب میدید . در باره برای شوهرت هم اینگونه باش . عذر میخواهم رک میگم اما حرفتان خیلیییی دل رو میشکونه من اگر بودم قطعا بهم بر میخورد . همسرت هیچ خوبی نداشت فقط بخاطر یه خونه

خودت میگی مثل بچه . الان خودت مادری ببین روز و حال بچه آن رو . ببین به عنوان مادر چه صبری داری برا آ ...

وقتی میگه من حاضر نیست برای من و بچه هاش ب خودش سختی بده، وقتی اعصتب منا خورد میکنه، نمیبخشمش بخدا

حرفتی شمام درست ولی دلم خنک شد یکم