2777
2789

با یکی تو ذهنت زندگی کردن... شبیه هم شدن... از دور دوسش داشتن..... در آخر عاقلانه و عاشقانه بودن .. .. این معنی عشق واسه من... هیچکسم درکش نمیکنه... همه قصه صغری کبری فرضش میکنن..  اما من اسمش رو گذاشتم  درد و درمان 

عشق بی رحم ترین حس خوب دنیاست❤️

یجوریه گاهی فکر می‌کنی خل شدی 😓😂

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توهم باباتو مثه من ب تازگی از دست دادی؟؟؟؟روزای مزخرفیع

ی ساله ولی هر چی میگذره سخت تره  

من خنده زنم بر دل   دل خنده زند بر من اینجاست که میخندد دیوانه به دیوانه  🍇چون تو با بد بد کنی پس فرق چیست  🍇برای حاجتم صلوات بفرستین🌹🌹🌹🌹🙏🙏🙏🙏کاربری دو نفره س هی نگین تاپیکا تناقض داره🥴
من نشدم یعنی نمیدونم کی میشم مثلا یهو فک میکنم عاشقم بعد میگم نه یعنی من همسرمو دوس دارم ولی اگه بخ ...

عشق بونش نمیتونی

توروخدا برای رسیدن به عشقم نفری یه صلوات بفرستید ممنونتون میشم🌸❤🌸❤🌸
عزیزم تا قبل عروسی خوبن بعد میشن پدرسگ برین به هرچی عشق عقلو درنظربگیر بخدا تو عشق هیچ گوهی نیست

من دقیقا تو همین موندم 

یکی عاشقمه بسیااار با اخلاقه اما من حس نمیکنم ک عاشقش باشم چون همش ایراد میگیرم ازش ک اینو بپوش این کارو کن....

اما عقل میگه خیلی مرده و میشه تکیه کرد بهش و موندم چ کنم

💜💙
بهترین حس دنیاس😊🥰❤❤❤❤❤❤

خانم بهترین حس دنیا ، کم پیدایی ، احوال شما؟😉

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
عشق بونش نمیتونی

متوجه نشدم عزیزم🤔🤔🤔

از دیگران شکایت نمیکنم بلکه خودم را تغییر میدهم💪 چرا که کفش پوشیدن راحت تر از فرش کردن دنیاست مبارزه انسان را داغ میکند و تجربه انسان را پخته میکند هر داغی روزی سرد میشود ولی هیچ پخته ای دیگر خام نمیشود

نمی دونم چجوریه اعتقادیم بخش نداریم اصلا تو مغزم نمی گنجه.😁

یک💖دووو👝سعععععع🎈🎈🎈حالااع...😸😸😸😸😸 الماسی چقده گشنگع  ازهمه رنگع😝😝😝 رنگ امضام چرا عوض نمیشع😑😑😁اهای همه گلا میدونن😚😚 من نیام سایتشون خلوته😚😚😚😘😂😂😂😂مو فرفری😍😍چال لپ دارم ی دنیا  اهااای چاپلوس مدرسه😒بیا ....یادم بده چجوری دل معلمارو میبردین😒😒😒😒😒