2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از نگاه کردن بهش سیر نمیشی...

وقتی صداشو میشنوی قلبت میلرزه...

وقتی خیره میشه بهت انگار دنیاروبهت میدن...

وقتی کنارشی احساس ارامش داری وازخوشحالی به خودت میپیچی😍

ولی اگه دوطرفه باشه🙂💔

حالا انقد خودتو میگیری ماست نشی!!  باتو نیستم بابا:)  باکراشمم ک جلو من خودشو جوری میگیرهـ ک انگار پسر شاهزاده ای چیزیه  بابا د لامصب وا بدههـه                        چرا من کراشم کس دیگس اونوقت آیندمو با یکی دیگه میبینم!/                                  برا جمع آوری اطلاعات و بالا رفتن قدرت دربرابر مشکلات اینجامممم    
مردا پدرسگن خواهر من قبلش دم تکون میدن خرش از پل بگذره هار میشن ارزو میکنم طلاق بگیرم کااااااش میشد ...

دعا میکنم هرچی ک ب صلاحته واست پیش بیاد. ایشالله ک شوهرت سر عقل بیاد و کارت ب طلاق نشه عزیزم🖤😢

اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن  و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻

هرچیزی واسه بار اول لذت بخشه

اما داشتن کسی که عاشقته از اون لذت بخش تره

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
😂والله به خدا من شوهرم رو عاشقش شدم در واقع یه مدلینگ بود تو شهرمون خودم افتادم دنبالش تا باهاش ازد ...

چظوری عاشقت شد وباهاش ازدواج کردی؟؟

توروخدا برای رسیدن به عشقم نفری یه صلوات بفرستید ممنونتون میشم🌸❤🌸❤🌸