من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
وقتی کنارشی احساس ارامش داری وازخوشحالی به خودت میپیچی😍
ولی اگه دوطرفه باشه🙂💔
حالا انقد خودتو میگیری ماست نشی!! باتو نیستم بابا:) باکراشمم ک جلو من خودشو جوری میگیرهـ ک انگار پسر شاهزاده ای چیزیه بابا د لامصب وا بدههـه چرا من کراشم کس دیگس اونوقت آیندمو با یکی دیگه میبینم!/ برا جمع آوری اطلاعات و بالا رفتن قدرت دربرابر مشکلات اینجامممم
دعا میکنم هرچی ک ب صلاحته واست پیش بیاد. ایشالله ک شوهرت سر عقل بیاد و کارت ب طلاق نشه عزیزم🖤😢
اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻