2777
2789
خیلی خوبه اولش. من عاشق یکی بود دیگ اون روزا هیچوقت تکرار نمیشن برام. از ته دل میخندم. ی شوق و ذوقی ...

اینا مال قبل عروسی عزیزم خوب شد نرسیدی بهش من رسیدم حساتو رو داشتم و بعد عروسی روزی صدبار میگم گوه خوردممممممم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانم بهترین حس دنیا ، کم پیدایی ، احوال شما؟😉

تو هم کم پیدایی دوست تنهایی من🤣🤣😂😂😂 تو تاپیک نوشتی تنهام کسی رو ندارم جز،شوهرم پ ما کلمیم

❤️(تیکر تولد عشقمه)❤️ این دنیا فقط از تو ی دونه داره دلبرم .  ت❤️و خوبترین حادثه ی زندگیه منی عشقم💋😘😋🥰😍❤️ (❤️ navidim🖇❤️) ❤️💋😋❤️😍🥰🥰😘😘💋😍😍😍😍😍🥰🥰🥰😋😋❤️❤️❤️❤️❤️🥰🥰❤️😍❤️😍😘😘😘😘💋💋🧿🧿🧿🧸❤️🖇
میشه بپرسم چرا نشد با وجود این همه عشق ؟

خانواده ها نزاشتن. اون جلو خانوادش وایساد تنهایی اومد جلو. ولی از اونجایی ک من دختر بودم و سن‌کم نمیتونستم جلو خانوادم وایسم. تا مرز خودکشی و اینا رفتیم هرکاری کردیم نزاشتن.

اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن  و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻
اینا مال قبل عروسی عزیزم خوب شد نرسیدی بهش من رسیدم حساتو رو داشتم و بعد عروسی روزی صدبار میگم گوه خ ...

چرااا

اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن  و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻
من دقیقا تو همین موندم  یکی عاشقمه بسیااار با اخلاقه اما من حس نمیکنم ک عاشقش باشم چون همش ایر ...

از خانوادت مشورت بگیر هرچی بزرگترت گفت همونو گوش کن خر نشیاااا بلانسبتت گول حرف مردا رو نخور

آره

هم شیرینه هم دردناکه

خیلی از رفتار هات مورد پسند خودت نیست و در واقع منطقی نیست ولی انجامش میدی

اگر طرفت دوستت نداشته باشه داغون میشی

اگر یوقتی قهر کنه یا کم محلی کنه و مقصر هم باشه منطق میگه نباید پا پیش بذاری ولی اگر آدم مهر طلبی باشی یا اعتماد بنفست کم باشه و ترس از دست دادن داشته باشی خودت رو کوچیک میکنی پا پیش میذاری

ولی اگر اینکار رو هم نکنی و قضیه ادامه پیدا کنه از درون نابود میشی مثلا دیگه نمیتونی از ته دل بخندی یا اشتهایی برای غذا خوردن نداری 

ولی وقتی با هم خوبید و کنارشی آرامش عمیقی تو وجودته و حس میکنی دیگه از خدا هیچی نمیخوای

چیزایی که میدونم اینان

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
😂

😂والله به خدا من شوهرم رو عاشقش شدم در واقع یه مدلینگ بود تو شهرمون خودم افتادم دنبالش تا باهاش ازدواج کردم حتی مزخرف ترین خصلتش رو خوبی و حسن می دیدم هرچند عقلمم می گفت پسر خوبیه الان اون عشق کاملا از بین رفته ولی ویژگی های که براساس عقلم به نطرم خوب می امد باعث شده الان دوسش داشته باشم از عشق دوست داشتن قشنگ تره

میگم کسی که عاشق باشه بدونه عشقش نمیتونه گلم

اره نمیدونم مشکل کجاست نمیتونم عاشق شم

از دیگران شکایت نمیکنم بلکه خودم را تغییر میدهم💪 چرا که کفش پوشیدن راحت تر از فرش کردن دنیاست مبارزه انسان را داغ میکند و تجربه انسان را پخته میکند هر داغی روزی سرد میشود ولی هیچ پخته ای دیگر خام نمیشود
تو هم کم پیدایی دوست تنهایی من🤣🤣😂😂😂 تو تاپیک نوشتی تنهام کسی رو ندارم جز،شوهرم پ ما کلمیم

نه تو برگ چغندری🤪😂😂😂 دیوونه منظورم دوست در دنیای واقعی بود ، وگرنه دوست و رفیق ک زیاد دارم تو سایت

😂😂😂خل و چل

حالم زیاد خوب نیست ، راستی اسمتو بهم گفتی؟😐😂😂😂

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم