یه وقتایی یهو بی دلیل یه چیزی میاد تو ذهنم که به همسرم بگم یا بخره یا بریم یا انجام بده، یهو هوس میکنم دیگه، ولی نمیگم حالا یا جاش نیست یا وقتش نیست، بعدهم یادم میره، یهو چندروز نگذشته میبینم دقیقا همون چیز رو خریده یا همون کار رو انجام میده یا میبره منو همونجا، بدون اینکه گفته باشم بهش، این عشقه ، نه ؟ 🙂🙂🙂
پیاو نهماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاشهات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمیجنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!
من خنده زنم بر دل دل خنده زند بر من اینجاست که میخندد دیوانه به دیوانه 🍇چون تو با بد بد کنی پس فرق چیست 🍇برای حاجتم صلوات بفرستین🌹🌹🌹🌹🙏🙏🙏🙏کاربری دو نفره س هی نگین تاپیکا تناقض داره🥴
خیلی خوبه اولش. من عاشق یکی بودم. دیگ اون روزا هیچوقت تکرار نمیشن برام. از ته دل میخندیدم. ی شوق و ذوقی تو نگاهم بود. صبح با خوشحالی از خواب بیدار میشدم اول همه پیام صبح بخیر اون طرفو میدیدم. همش رویا بافی میکردم.هروقت دلم میگرفت یکیو داشتم ک از مادرمم بیشتر دوسم داشت ارومم میکرد
حیف ک اخرش نشد خدا نزاشت
اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻
❤️(تیکر تولد عشقمه)❤️ این دنیا فقط از تو ی دونه داره دلبرم . ت❤️و خوبترین حادثه ی زندگیه منی عشقم💋😘😋🥰😍❤️ (❤️ navidim🖇❤️) ❤️💋😋❤️😍🥰🥰😘😘💋😍😍😍😍😍🥰🥰🥰😋😋❤️❤️❤️❤️❤️🥰🥰❤️😍❤️😍😘😘😘😘💋💋🧿🧿🧿🧸❤️🖇