2777
2789
چه عالی،به نظرت کلاس های انلاین زبان هم خوبه؟

هیچ ایده ای ندارم

من ۵ سال پیش مدرک آلمانیمو گرفتم

ولی کلا الان خیلی کلاسای انلاین رو بورسه :) اگه معلم خوب باشه چرا که نه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با این که ایران کشور زندگی نیست ولی نمیدونم چرا اصلا راغب نیستم جای دیگه برم حس غربت بدی منو میگیره ...

😂😂😂منم ایرانو دوست دارم ولی واقعا خیلی زوره که با این امکانت انقدر پرخرج زندگی کنم

من فکر مهاجرت رو از ذهنم بیرون کردم چون دیدم واقعا دنیا بدون خانوادم برام بی معنیه، پاشم برم اون ور دنیا تک و تنها چیکار کنم درحالیکه اینجا هم خانواده درجه یک که میمیرم براشون و هم شغل و درآمد دارم 

دوش وقت سحر از غصه نجاتم دادند🌹واندر آن ظلمت شب آب حیاتم دادند.
کاش مثل یارانه بود از جیب بقیه که مثل چی‌کار میکنن میگیرن میریزن توی دهن اینها 

خوبه حداقل یه کارخیرخواهانه میکنن مسلمون ترازمال ماهستن ازمردم میگیرن خرج خودشون میکنن کلا

کاش میشدسرنوشت را ازسرنوشت
منم پولی ندارم فعلا😕 دارم اول برای خودم برنامه ریزی میکنم کشوری که دوست دارم زندگی کنم چه مزایا و م ...

کلاس رنگ ومش چطوریه یعنی توچندماه یادمیده?بعد به چه دردمیخوره فقط رنگ ومش ?ارایشگاه که نمیشه زد?

اخه یکی از اشناهامون اه در بساط نداشت،الان ویزای تحصیلی گرفتن رفتن😕فکر میکردم کمتر باشه

تحصیلی آلمان برا مقطع فوق لیسانس که دیگه آموزش به زبان انگلیسی تقریبا سالی ده هزار یورو هزینه داره

تمام تاریخ معاصر ایران در این یک جمله شاملو خلاصه شده: «سخت است فهماندن چیزی به کسی که بابت نفهمیدنش پول میگیرد»!!!
خوبه حداقل یه کارخیرخواهانه میکنن مسلمون ترازمال ماهستن ازمردم میگیرن خرج خودشون میکنن کلا

کاش خرج‌مردم میکردن درسته کارخیرخواهانه ای هست ولی داره شامل حال کسایی میشه مستحق نیستن و فقط عذرمیخوام مفت خورن 

ترکیه باید اول زبان ترکی کامل بلد شی

تو اینستا بزن کلی مطالب داره. اگ از لحاظ درسی قوی باشی بخون بورس شو آزمون شرکت کن.پول هم باید باشع 

اولش یه خواننده خاموش بودم😎ولنتاین97عضو شدم با کاربری 🍁خزان🍁21مهر 99سوپرایز شدم و تعلیق شدم یهووویی🧐😟خلاصه که یه تعلیقی ام به دلایلی نامعلوم😶🤐🤫
2790
2778
2791
2779
2792