2777
2789
یعنی دیگه مهاحرپذیرنباشن ?این اف دی آ چیه?

حزب الترناتیو برای آلمان نه اینکه مهاجر پذیر نباشن داغون پذیر نباشن المان به نیروی متخصص خارجی  احتیاج داره ولی به عتیقه های یکسری کشورها واقعا نداره الان کلی از این افراد توی اینستا هستندبا عرض معذرت مفت خور دولت سوسیال چرا مردم‌کار کنن بریزن توی شکم این ها 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

حزب الترناتیو برای آلمان نه اینکه مهاجر پذیر نباشن داغون پذیر نباشن المان به نیروی متخصص خارجی ...

مثله یارانه اینجاس به قشر صعیف میدن.الان دیگه گفتن کسانی بیان که کارکنن باید

خوش به حالتون فکرسفرخارجیم ماآرزوی یه سفرتوی کشورمون دارین😢

منم پولی ندارم فعلا😕 دارم اول برای خودم برنامه ریزی میکنم کشوری که دوست دارم زندگی کنم چه مزایا و معایبی داره،چقد پول لازم داره،سراغ چه شغلی برم که بتونم همچین درامدی داشته باشم که بتونم زود تر به هدفم نزدیک شم! شاید باورت نشه من تا الان ۳بار کنکور دادم و تغییر رشته دادم،وقتی دیدم با هرکدوم به هدفم نمیرسم فوری عوضش کردم،الان دارم پولامو جمع میکنم برم کلاس رنگ و مش! درامد بالایی داره

شاید حتی نتونم به هدفم برسم،ولی میخوام تموم سعیمو بکنم🙂

توهم تموم سعیتو بکن❤

بنظرت از ب۱ تا ب۲ چقدر باید فشرده بخونی که بشه سریعتر گرفت؟

خیلی بستگی به موسسه ای که ادم میخونه داره مثلا فک کنم فک کنم گوته (اسم خودشو یادم رفته) تو تهران هر ترم رو یه ماه و نیم میذاشت و میشد ۶ ماهه خوند ب دو رو چون ۴ ترم بود در واقع

ولی بستگی داره شاید با معلم خصوصی زودتر هم بشه

ولی کلا به نظرم برای زبان باید وقت گذاشت کلا با ۶ ماه و یه سال و اینا ادم نمیتونه خیلی خوب بشه باید واقعا یه تایمی داد که قشنگ جا بیفته

من یه سال با هفته ای ۸ ساعت ب یک گرفتم ولی بعدش عادی کلاس رفتم یه سال طول کشید ب دو اگه تحصیلی میخو ...

چه عالی،به نظرت کلاس های انلاین زبان هم خوبه؟

2790
2778
2791
2779
2792