2777
2789
یادگیریم بالاست،دوست دارم زود تموم کنم

من یه سال با هفته ای ۸ ساعت ب یک گرفتم ولی بعدش عادی کلاس رفتم یه سال طول کشید ب دو

اگه تحصیلی میخوای فقط انگلیسی پیشنهاد میکنم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نمیدونم ولی فکرکنم بگن کشورخودتون که جنگ نیست برید و زندگیتونو کنین.

دقیقا 👌🏻میدونید همین هایی که قاچاقی میان و پناهنده میشن و‌دلیل موجه ندارن چه پدری از بقیه که مهاجرن یا پناهنده هستن که اوضاعشون واقعا وخیم هست دراوردن و باعث دیپورت شدن اونا هم میشن انشالله حزب روی‌کار زودتر بره و AFD بیاد روی‌کار تا حساب کار دست آلمان بیاد 

میتونم بپرسم همسرت چکارس

صافکار.اونجا میگن خیلی درامدش بالاست و نیاز دارن به صافکار.الان خواهرشوهرم هلنده و شوهرش صافکاره خونه خریدن تو خود هلند و ماشینی دارن که میگن فقط پولدارای خارج میتونن بخرن

نمیدونم ولی فکرکنم بگن کشورخودتون که جنگ نیست برید و زندگیتونو کنین.

چی بگم والله شایدازبس ایرانیهادورو وریاح کارن هرحابرن همه جابه فسادمیکشن فقط فکرمنفعت خودشونن به فکرصداقت واخلاص نیستن همین دلیل هم شدکه ایران هرگزپیشرفت نخواهدکرد!ازهرچه میزنن برای راحتی خودشون به فکربقیه هم نیستن 

کاش میشدسرنوشت را ازسرنوشت
خیلی سال پیش رفت اصلا یورو اونموقع انقدر نبود حقیقتش ازش نپرسیدم با چقدر پول رفت ولی یادمه دو ماه رف ...

پس حالا حالا باید کار کنم با این گرونی😂

مرسی عزیزم

کانال fariborz rafie  رو تو یوتیوب دنبال کن خیلی اطلاعات در این مورد میده و اتفاقا خورش هم به آلمان مهاجرت کرده

دوش وقت سحر از غصه نجاتم دادند🌹واندر آن ظلمت شب آب حیاتم دادند.
2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز