2777
2789
مونیخ - من مهندس برقم ولی توی دانشگاه هم‌هستم

پس حیف شماکه رفتین واقعاافسوس میخورم کاش میموندین ومملکت درست میکردیم صدبرابربهترازآلمان وآمریکامیشدکاش نمیدادیم مملکت دست یک مشت بیسوادکه هیچ استعدادوسوادی ندارن همش مدرک علکی وپارتی بازی

کاش میشدسرنوشت را ازسرنوشت

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پس حیف شماکه رفتین واقعاافسوس میخورم کاش میموندین ومملکت درست میکردیم صدبرابربهترازآلمان وآمریکامیشد ...

واقعا باعث تاسف هست من که کسی نیستم ولی ما خیلی نخبه ها و مغز هارو از دست دادیم 

شبتون بخیرهم وطن های خون گرم هرجای کره زمین هستین موفق باشین ودعاکنین وضع کشورمون ومردم بیچاره وفقیرش خوب بشه وجوونهامون شادبشن وهیچوقت غصه خونه وماشین وکاروبی پولی نخوردن انشالله شب خوش

کاش میشدسرنوشت را ازسرنوشت
شبتون بخیرهم وطن های خون گرم هرجای کره زمین هستین موفق باشین ودعاکنین وضع کشورمون ومردم بیچاره وفقیر ...

انشاالله وضع کشور خوبمون جوری بشه که از تموم دنیا صف بکشن بیان اینجا،شبت بخیر دوست مهربون❤

2790
2778
2791
2779
2792