2777
2789
امریکا که بدتره.اونجا نزادپرستی و.... هست النمان بیشترش مسلمونن.حاما المان فامیل نداری?

امریکا‌بنظرم یکم که متمایز هستی بینهایت پیشرفت میکنی به هرحال جامعه سرمایه داری هست من مشکلم نژاد پرستی نیست مشکلم این پناهنده ها هستن که فرهنگ و جامعه رو خراب میکنن من همسرم برای اینجاست و خانوادش هستن 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ببینید کاری دو‌تا راه هست یکی اینکه کارفرما پیدا کنید که اگر خودتون نمیتونید وکیل های مهاجرتی میتونن ...

نمیدونم ببینم چطور نیشه وکیل بگیریم اول تا راهنماییمون کنه ممنون.

بنظر من وقتی که قراره آدم تاوان مهاجرت بده و‌سختی تحمل‌کنه بره یک‌جایی که بیارزه من اگر بخاطر یکسری ...

منم در نهایت میخوام برم امریکا،ولی دوسه سال میخوام برم جایی که اشنا داشته باشم مثل المان،یهو تک و تنها سخته برام برم جایی که هیچکسو ندارم

درکل یه چیزی بگم من فقط دوست دارم برای یک مسافرت کوتاه کشورهای خارجی ببینم وگرنه اگه پول دارهم باشم هیچوقت به خاطرخانوادم کشورترک نمیکردم چون دنیااینقدهم ارزش نداره تاببینیم کاسه عمرماتاکی پرمیشه فرداسال دیگه یا...ولی اگه عزیزانم باشن حتمابهترین کشورهم نمیتونم زندگی کنم چون بازم احساس غربت میکنم

کاش میشدسرنوشت را ازسرنوشت
منم در نهایت میخوام برم امریکا،ولی دوسه سال میخوام برم جایی که اشنا داشته باشم مثل المان،یهو تک و تن ...

اره بابا 😅 آلمان مگه جا هست اصلا تازه من خودم شهر خوبش و‌جای خوبی هستم این نظر رو دارم 

بی شخصیت اکثرا ، پرتوقع ، بعد طلبکار و شوت از دنیا اصلا نه دیسیپلین دارن هیچی داغونن 

اوناکه اگه خوب بودن دوگروه نمیشدن سرهمدیگه ببرن به اسم شیعه وسنی والله اگه عقل داشتن میفهمیدن همه انسانن چه شیعه چه سنی چه سیاه چه سفید

کاش میشدسرنوشت را ازسرنوشت
اوناکه اگه خوب بودن دوگروه نمیشدن سرهمدیگه ببرن به اسم شیعه وسنی والله اگه عقل داشتن میفهمیدن همه ان ...

اره والا بخدا عتیقن اصلا هیچکس باورش نمیشه یکسری هم ترک های ترکیه ببینیدشون فکر‌میکنید از یک‌سیاره دیگه اومدن فقط بلدن فیلم بسازن ادا و‌اصول بیان

2790
2778
2791
2779
2792