2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مونیخ ۶۰۰ یورو یعنی زیرپله توی بدترین جا 

من راجب مونیخ خیلی اطلاعی هم ندارم ولی در کل داشتم مثال میزدم :) هرچند فکر کنم اتاق تو وگ هست با این قیمت یا لااقل تا ۷۰۰ تا سینگل هم پیدا میشه در کل

کلا منظورم این بود که هزینه ماهیانه خیلی به قیمت خونه ربط داره بقیه چیزا اونقدر اختلاف قیمت ندارن

چرا خراب شده 

من از المان بیزارم فقط هم بخاطر پناهنده هاش و قوانین مسخرش با این سوری ها و عراقی ها یکسری که ادم میبینن ببخشید انگار شوهر ننشون رو دیدن مخصوصا توی سال های اخیر یعنی حیف عمر ادم‌که توی آلمان بگذره من از نظر اجتماعی خوشم نمیاد و‌ترجیحم امریکا یا سوییسه 

چراخراب شده؟خداوکیلی قوانینش ازایران بهترنیست؟مطمئناخوبه شرایطش که شماغربت ترحیح دادین

بنظر من وقتی که قراره آدم تاوان مهاجرت بده و‌سختی تحمل‌کنه بره یک‌جایی که بیارزه من اگر بخاطر یکسری مسائل نبود صبح‌میرفتم امریکا 

من از المان بیزارم فقط هم بخاطر پناهنده هاش و قوانین مسخرش با این سوری ها و عراقی ها یکسری که ادم می ...

امریکا که بدتره.اونجا نزادپرستی و.... هست النمان بیشترش مسلمونن.حاما المان فامیل نداری?

دوستاااااااااااااان

برای اینکه بدونید خارج واقعا چجوریه و اینا 

برین کلیپ های امید دانا رو ببینید♦️♦️♦️♦️

ایشون چندین کشور تا حالا زندگی کردن

و بدون تعصب و اینها دارن نظرشون و میگن و تجربیااشون

شما هم خواهشا بدووووون تعصب نگاه کنید و جبهه نگیرید😊😊😊

لعنت به پریود
بگو من چطوری برم المان براکارمیخوام بریم اگه میدونی راهنمایی کنید لطفا.ازایران چطور اقدام کنم?

ببینید کاری دو‌تا راه هست یکی اینکه کارفرما پیدا کنید که اگر خودتون نمیتونید وکیل های مهاجرتی میتونن و بعد برید یا اینکه ویزای پیدا کردن کار بگیرید که شش ماهه هست ولی با شناختی که از سفارت دارن جاب سییکر رو فکر نمیکنم به همین راحتی بخاطر شرایط الان بده 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز