2777
2789
عنوان

به کی بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 26 پست
خب خیلی حرف اشتباهی زدی فک کن همین حرفو شوهرت بهت بگه ببین چقد میشکنی وناراحت میشی..

هرکاری پدر و مادرم برامون کنن به چشمش نمیاد. شوهرخواهرم چند روز بنایی داشت بابام میرف کاری اگه بود براشون میکرد. شوهرخواهرم آخر سر به بابام پول داد گف زحمت کشیدی بهرحال. حالا این هرموقع کاری داره به من میگه به بابات بگو فلان کارو کنه. اگرم بابام نتونه بگه نه سر من غر میزنه که چطور واسه اون انجام میده. بهشم بگم اون پولشو و میده و همه جوره جبران میکنه قبول نداره

آنجا که راه نیست، خدا راه می گشاید😍امروز 30 خرداد99، من صدای قلب کوچولوت رو شنیدم جان مادر❤❤❤واسه سلامت نی نیم یه صلوات میفرستین؟😚

عزیزم میدونم خیلی خیلی سخته ...ولی بخاطر اون بچه که هم شده زندگیتو درست کن..اینو بدون که فقط ما زنا میتونیم همه چی رو درست کنیم...ازدستم برات کاری برنمیاد فقط دعات میکنم خدا شوهرتو سرعقل بیاره ..وزندگی اروم وشادی کنارخانوادت داشته باشی

خدایادلم یه خونه بزرگ 🏠میخواد😖که وسایلای خوشگلمو توش بچینم بچه هام از داشتن اتاق هاشون شاد باشن.وبا سلامتی وخوشی بریم توش..این خونهدای ک هستیم 1اتاق داره ک هم انباریه هم اتاق خواب.. برای خونه دار شدنمون صلوات بگید هر کی برام صلوات گفت لایک کنه برا حاجتش سوره قدرمیخونم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببین عزیزم تواول ازخودت شروع کن..بزار اول ازخودم بگم چ جوری زندگیمو درست کردم....من شوهرم ادم کم حرف ...

میشه حرف بزنیم؟

آنجا که راه نیست، خدا راه می گشاید😍امروز 30 خرداد99، من صدای قلب کوچولوت رو شنیدم جان مادر❤❤❤واسه سلامت نی نیم یه صلوات میفرستین؟😚
ببین عزیزم تواول ازخودت شروع کن..بزار اول ازخودم بگم چ جوری زندگیمو درست کردم....من شوهرم ادم کم حرف ...

من دقیقا شرایط شما رو دارم

همین الان مامانم کلی ازش پیشم انتقاد کرد. اصلا تحمل شنیدن انتقاد از شوهرم ندارم. به هم میریزم

میشه حرف بزنیم؟

اره عزیزم بگو...فقط ببخشید من دیرمیام سایت..هم بچه کوچیک دارم هم الان کرونا گرفتم زیاد حالم خوب نیس..ولی هر سوالی داری بگو وبپرس تاجایی ک بتونم کمکت میکنم

خدایادلم یه خونه بزرگ 🏠میخواد😖که وسایلای خوشگلمو توش بچینم بچه هام از داشتن اتاق هاشون شاد باشن.وبا سلامتی وخوشی بریم توش..این خونهدای ک هستیم 1اتاق داره ک هم انباریه هم اتاق خواب.. برای خونه دار شدنمون صلوات بگید هر کی برام صلوات گفت لایک کنه برا حاجتش سوره قدرمیخونم
من دقیقا شرایط شما رو دارم همین الان مامانم کلی ازش پیشم انتقاد کرد. اصلا تحمل شنیدن انتقاد از شوهر ...

خب ببین باز تقصیر خودته ک اجازه دادی ازش انتقاد کنن همین جوری اجازه بدی دور ازجونت فردا از خودتم بد میگن..بهت میگن زندگی کردن بلد نیستی.خودت وشوهرت ب درد نمیخورین...

دفعه ی بعد که خواستن درمورد شوهرت حرف بزنن..بگو مادرعزیزم همسر مناستغفرالله پسر امام نیست که کلا بی عیب باشه...بگو شماها اینقد بهش گیر دادین وبا حرفاتون رنجوندینهمش توسرش کوبیدین  باعث شدین منم دیدم نصبت به شوهرم عوض بشه...بگو ب جای اینکه راه وچاه نشونم بدی تا زندگی بسازم بدتر زندگیمو خراب میکنید بااین حرفاتون اززندگی سردم کردین..

ازمن برات نصیحت: نگو پدرومادرم هستن وشوهرم مهم نیس ..هرکدوم جای خودشون رو دارن...الان میگی شوهر خواهرت رو دوس دارن اونم از سیاست خواهرته که شوهرشو ب چشم پدرومادرت خوب در آورده....

الان اگه شوهر تو زبون باز بود زیاد حرف میزد..بهش میگفتن پر حرف وزیاده گو..توخودت باید بتونی شوهرتو به چشم پدرومادرت زیبا دربیاری...وقتی کم حرف میزنه بگو..عاقله وارومه..

من الان اززندگیت چیزی نمیدونم ک کامل کمکت کنم..باز سوالی داربپرس..اگه کمی دیر جواب میدم ببخشید

خب ببین باز تقصیر خودته ک اجازه دادی ازش انتقاد کنن همین جوری اجازه بدی دور ازجونت فردا از خودتم بد ...

سلام مهربانو. ممنون که برام وقت میذاری. ان شاءالله زود زود حالت خوب بشه

والا من همش از شوهرم دفاع کردم. هیچوقت جلوی خونواده م از بدیاش نگفتم. چون میدونم اگه بگم دیگه اونا ول کنش نیستن. همیشه خوبیاشو فقط میگم.  وقتایی که از دست شوهرم عصبانی ام فقط اینجا میام مینویسم. بخوام منصفانه بگم بزرگترین عیب شوهرم همین منزوی بودنشه. همینه که تو چشم خونواده م هست. هرچی هم من از خوبیاش بگم اونا فقط و فقط همین عیبشو میبینن. اینکه تو جمع حاضر نمیشه. منفعله. به مامانم گفتم مقصر بقیه هم هستن خب میبینن اون هیچی نمیگه لااقل بقیه برن پیشش باهاش حرف بزنن. هر چی مامانم گف من قبول نکردم. هرچی ام من گفتم مامانم قبول نکرد. انگاری مامانم فک میکنه من زیردست شوهرمم. گفتم اخلاق بدش فقط همینه. اینم دیگه کاریش نمیشه کرد. اینجوری بزرگ شده. بازم قبول نکرد.دیگه برای همین تصمیم گرفتم کمتر برم خونه بابام. یا وقتی میرم زود برگردم که شوهرم نخواد بیاد دنبالم. تو چشمشون نباشه که ایراد بگیرن همش. 

حالا مامانم فردا باید بره جراحی آب مروارید انجام بده. یه دلم میخواد قبل از رفتنش ببینمش، ولی یه دلمم بخاطر همین قضایا راضی نیس برم

سلام مهربانو. ممنون که برام وقت میذاری. ان شاءالله زود زود حالت خوب بشه والا من همش از شوهرم دفاع ک ...

مرسی عزیزم..انشالله مشکل توام ب زودی حل شه..

همین مشکل شوهرت ریشش تو بچگیهِ.ولی خانوادت میتونستن باز درستش کنن..بیشتر تو جمع باهاش حرف بزنن..ومجبورش کنن حرف بزنه همین کم حرفیش باعث شده اعتمادب نفسش هم صفر بشه وتوجمع ها حاضر نشه ینی ی جورایی ازجمع فراری باشه...توبهش اعتماد ب نفس بده بهش بگو ماشالله شوهرم ازهمه خوشتیپ تر وباکلاس تر وبا فهم تره...بگو فقط ازتو یدونس تواین دنیا...چیزایی بهش بگو ک دوست داره بشنوه....همین جوری ی مدت ادامه بده..ب نظرم یرو دیدن مادرت یا حداقل ی زنگ بزن بهش نزار اینجوری کدورت بیشتر بشه..الکی بگو مامان شوهرمم میخاست بیاد ببینتت ولی کارش جور نشد...به شوهرت بگو ی زنگ بزنه به مادرت.همین جوری با چیزای کوچیک ادامه بده تا چیزای بزرگتر ب دستت برسه

دیگه ن بد خانوادتو ب شوهرت بگو ن بدی شوهرتوِ..از شوهر خواهرتم حرفی زدن..بگو همه یکی نیستن حتی ی دست هم انگشتاش باهم برابر نیستن..یکی زبون بازه توجمع ولی توخونه اخلاق نداره یکی برعکس..بیرون حرف نمیزنه ولی تو خونه بگو بخند داره..یکی جلو جمع خودشو جوری نشون میده ک دست ودلبازه ولی برعکس توخونه زنش از دستش عاصی شده ک چیزی تهیه نمیکنه.ظاهر زندگی دیگران را با باطن زندگی خودمقایسه نکنیم ک باعث نابودی زندگیمون میشه

دیگه ن بد خانوادتو ب شوهرت بگو ن بدی شوهرتوِ..از شوهر خواهرتم حرفی زدن..بگو همه یکی نیستن حتی ی دست ...

قهر نکردم با مامانم. زنگش میزنم همیشه. نرفتم تا نه اونا هی عیب و ایراد ببینن حرص بخورن نه خودم اذیت بشم

قهر نکردم با مامانم. زنگش میزنم همیشه. نرفتم تا نه اونا هی عیب و ایراد ببینن حرص بخورن نه خودم اذیت ...

کارخوبی کردی