2777
2789
عنوان

به کی بگم

154 بازدید | 26 پست

تنها جایی که میتونم حرفامو بگم اینجاس

نمیدونم چکار باید بکنم

حس میکنم نه راه پیش دارم نه راه پس

از زندگیم راضی نیستم، از شوهرم

تنها نقطه ی قوت زندگیم پسر چهار ماهمه

نه میتونم اخلاق شوهرمو خوب کنم

نه میتونم رفتار خونواده م رو باهاش مدیریت کنم

تا حدی حق دارن

شوهرم میگه بابات سرشو بالا نمیکنه جواب سلام بده

راس میگه

بابام کلا رابطه ش با شوهرخواهرم خیلی بهتره

خب شوهرخواهرمم اخلاقش بهتر از شوهر منه. اهل معاشرت و بگو بخنده

من همیشه شوهرمو با اون مقایسه میکنم

برای همین به کل ازش ناامیدم

خود شوهرمم رفتار پدرم با شوهرخواهرم و خودش رو با هم مقایسه میکنه و دلگیر میشه

نمیدونم چیکار کنم. امشب بحثمون شد

گفتم تو هیچکدوم از چیزایی که من میخواستم نداری در صورتیکه قبل ازدواج جور دیگه گفته بودی

گفتم طلاق میخوام. نمیتونم تحملت کنم

گفتم بریم مشاوره اگه درست نشد جدا بشیم. گف من طوریم نیس. حس میکنم بدبخت عالمم

آنجا که راه نیست، خدا راه می گشاید😍امروز 30 خرداد99، من صدای قلب کوچولوت رو شنیدم جان مادر❤❤❤واسه سلامت نی نیم یه صلوات میفرستین؟😚

من دیشب همسرم یچیزی بهم گفت تا فیها خالدونم سوخت

امشیم مادرش

🤦‍♀️

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

باور کن افسردگی بعد از زایمان هست 

خودمم اینجور فک میکنم.چیکار کنم؟

آنجا که راه نیست، خدا راه می گشاید😍امروز 30 خرداد99، من صدای قلب کوچولوت رو شنیدم جان مادر❤❤❤واسه سلامت نی نیم یه صلوات میفرستین؟😚
من دیشب همسرم یچیزی بهم گفت تا فیها خالدونم سوخت امشیم مادرش 🤦‍♀️

چی

چی

نمیتونم بگم😓

فقط بدون خیلی سوختم

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰

عزیزم افسردگی بعداززایمان گرفتی به همه چیز حساس شدی..حتی ی چیز کوچولو..

ببین برای تو اول باید شوهرت وپسرت مهم باشن..نمیگم مادر وپدرت هیچی ولی مهم ترین افراد زندگیت شوهرت وپسرتن..میدونی الان اون کوچولو چقد به انرژی تواحتیاج داره...وقتی باغصه شیرمیدی نمیدونی چقد برا اون بچه بده..

هیچوقت مقایسه نکن هیچوقت توتلان خودتو ازهر نظر عالی میدونی ولی تمام بدی ها وخصوصیات بد شوهرت اومده جلو چشمت درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خدایادلم یه خونه بزرگ 🏠میخواد😖که وسایلای خوشگلمو توش بچینم بچه هام از داشتن اتاق هاشون شاد باشن.وبا سلامتی وخوشی بریم توش..این خونهدای ک هستیم 1اتاق داره ک هم انباریه هم اتاق خواب.. برای خونه دار شدنمون صلوات بگید هر کی برام صلوات گفت لایک کنه برا حاجتش سوره قدرمیخونم
خودمم اینجور فک میکنم.چیکار کنم؟

بیشتر موارد با کمک اطرافیان و ورزش و تو جمع بودن رفع میشه .. سعی کن هر طور شده رابطه ات رو با شوهرت درست کنی .. وگرنه حاد میشه افسردگین

وزن اولیه ۶۵ ... وزن الان ۵۴.۴۰۰🌸🌸 ................شروع رژیم مرداد ۹۷ ...  قد ۱۶۲ .. 
عزیزم افسردگی بعداززایمان گرفتی به همه چیز حساس شدی..حتی ی چیز کوچولو.. ببین برای تو اول باید ...

هیشکی تو خونواده م افسردگی نگرف بعد زایمان جز من. دلم برا پسرم میسوزه. مطمئنم اگه بخاطر پسرم نبود امشب حتما خودمو میکشتم. شوهرم یه بار نمیگه مادرت یا پدرت فلان کار رو برامون کردن دستشون درد نکنه. حالا چهار پنج روزه 200 تومن از مامانم طلب داریم.اونم بخدا یادش میره وگرنه میده. امشب بخاطر همین بحثمون شد.

من خودمو عالی نمیدونم ولی با هم خیلی فرق داریم. بخدا مثلش ندیده بودم. بهشم گفتم.گفتم فک نمیکردم همچین آدمایی هم وجود داره

بیشتر موارد با کمک اطرافیان و ورزش و تو جمع بودن رفع میشه .. سعی کن هر طور شده رابطه ات رو با شوهرت ...

شوهرم اگه درک میکرد که من کارم به اینجا نمیرسید

عزیزم افسردگی بعداززایمان گرفتی به همه چیز حساس شدی..حتی ی چیز کوچولو.. ببین برای تو اول باید ...

بهش گفتم من نمیتونم دست از خونواده م بردارم فقط بچسبم به تو

هیشکی تو خونواده م افسردگی نگرف بعد زایمان جز من. دلم برا پسرم میسوزه. مطمئنم اگه بخاطر پسرم نبود ام ...

ببین عزیزم تواول ازخودت شروع کن..بزار اول ازخودم بگم چ جوری زندگیمو درست کردم....من شوهرم ادم کم حرف وزیاد اجتمای نیس..برعکس خودم ک عاشق جمعم وکاملااجتماعی جوری ک پدرم بهم افتخار میکرد از لحن حرف زدم وبرخورد باغریبه ها وبزرگترها..روم خیلی فشار بود ک بهم میگفتن چراشوهرت ساکته ببین شوهرفلانی رو چقد میگه میخنده یا همسرای دخترعموت ببین چقد زبون میریزن..منم خیلی نازاحت میشدم وچندتا مسئله دیگه که میومدم باهمسرم بحث میکردم ..دعوا میشد بعضی وقتا کتک کتری..ومن تا خود صب گریههه..به بچه 6ماهمم که زهر میدادم ب جا شیر...بعد ی مدت نشستم باخودم یکی دوتا کردم گفتم الان اخلاق بابام جوری نیس که مادربزرگم میخاد منظورم مادر مادرم هستش...خب قرار نیس همه یکی باشن همسر منم خصوصیات خوب داره ..نشستم خصوصیات خوبشو نوشتم..مثلا دوستم داره..برا وسایل خونه کم نمیزاره برا بچم کم نمیزاره ..احترام پدرمادرمو داره تاوقتی که حرصشو من یا اونا درنیارن...دیدم که نمیشه زندگیمو بوسید گذاشت کمار یا خودمو بکشم راحت بشم وبچم بمونه...گفتم دیگه ب کسی اجازه نمیدم ب زندگیم دحالت کنه وخودمم به زندگی کسی دخالت نمیکنم مثلا شوهر دخترعموم خسیسه. وقتی میشینن دربارش حرف میزنن من نمیگم اره بابا خیلی خسیسه..اونوقت میگم زندگی خودشه ب ما مربوط نیس..واینجوری هم کسی ب خودش اجازه نمیده ب زندگیم وهمسرم دخالت کنه..حتی ب کارایی ک پدرومادرم انجام میدن دخالت نمیکنم..میگم زندگی شما 2تاس خودتون میدونید صلاحتون چیه ِ..واینجور شد که دخالت های پدرومادر وحتی فامیل کم تر شد وخیلی کم رنگ تر...به شوهرمم گفتم ازاین ب بعد فقط تو برام مهمی خانوادمم دوس دارم ولی ن به اندازه تو😁هندونه دادم زیر بغلش..واینکه ازاین ب بعد بیا احترام خانواده امونو داشته باشیم هرچی باشه پدر ومادرمون هستن..شوهرمم قبول گرد البته ن ب این زودی حداقل 1ماه روش کارکردم..الان خداروشکر زندگیمون عالیه پسرم 5سالشه ..وهیچکس نتونسته دخالتی بکنه..کقتایی هم که شوهرم فحش داده یا بدگویی خانوادمو کرده هیچی نگفتم حتی از زور داشتم میترکیدم ولی لال شدم...بعدش که اروم میشد باهاش حرف میزدم وگریه میکردم میگفتم دلمو شکوندی واین چیزا دیگه یواش یواش اون کارارم خیلی کم تر میکرد..الانم چیزی بشه میگه ولش کن بزرگترن حالا ی چیزی گفتن....تو فقط بچت وهمسرت وخودتو ببین ...اون چهار دیواری ک زندگی میکنی رو خودت با عشق ومحبت بساز نزار شوهرت ازت سرد بشه..خصوصا بعد زایمان وبارداری همسرا سرد میشن ..نزار سردتر بشه این رابطه..ببخشید طولانی شد😍

خدایادلم یه خونه بزرگ 🏠میخواد😖که وسایلای خوشگلمو توش بچینم بچه هام از داشتن اتاق هاشون شاد باشن.وبا سلامتی وخوشی بریم توش..این خونهدای ک هستیم 1اتاق داره ک هم انباریه هم اتاق خواب.. برای خونه دار شدنمون صلوات بگید هر کی برام صلوات گفت لایک کنه برا حاجتش سوره قدرمیخونم
بهش گفتم من نمیتونم دست از خونواده م بردارم فقط بچسبم به تو

خب خیلی حرف اشتباهی زدی فک کن همین حرفو شوهرت بهت بگه ببین چقد میشکنی وناراحت میشی..

ببخشیدا خیلی غلط دارم😞

ببین عزیزم تواول ازخودت شروع کن..بزار اول ازخودم بگم چ جوری زندگیمو درست کردم....من شوهرم ادم کم حرف ...

اصلا نمیتونم تحملش کنم. انقد خصوصیات بد داره که خوباش به چشم نمیاد. چشمام حسابی پف کرده از بس گریه کردم. نیومد آرومم کنه. قبل از زایمان بهش گفته بودم میترسم از افسردگی.نذار افسرده بشم.

حالا باید بیفتم دنبال روانشناس و دکتر اعصاب و روان.

انقد بداخلاق و گنده دماغه عوضی حتی بچه ها دوسش ندارن بس که ببخشید گوهه اخلاقش.

دیشب اینم بهش گفتم. گفتم نه با بچه ها نه با بزرگا رابطه خوبی نداری بعد توقع داری همه مث بقیه باهات رفتار کنن. بخدا شوهرخواهرم انقد خوبیا داره. این اصلا قیولش نداره بس که زورش میاد