2777
2789
چه خوب میگم‌مشکلی تو ازدواج دومت نداشتی مثلا مربوط به ازدواج اولت باشه یا شوهرت چیزی از زندگی اول ...

شوهرم خیلی خوبه. قبل از اینکه ازدواج کنم تحقیق کرده بود خودش. باید قوی باشی. حتما سختی داره. حتی از طرف فامیل نزدیک. دفعه دوم خیلی دقت کردم 

چی رو متوجه شدی

اول با کلی دروغ دغل آمدن جلو تا ۲ ماه هم خوب بودن بعدش شروع کردن اذیت کردن بی احترامی بی فرهنگی اصلا حرف گوش نمیکرد حتی این اخریا تو راه پله ها منو هل داد کمرم خورد تو نرده سیاه کبود شدم اخرشم سر یه پیام گفت نمیخامت منم گفتم نمیخای که برو بسلامت داداشم بابام تا فهمیدن وکیل گرفتن افتادن دنبال کارا طلاق 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول با کلی دروغ دغل آمدن جلو تا ۲ ماه هم خوب بودن بعدش شروع کردن اذیت کردن بی احترامی بی فرهنگی اصلا ...

اره همچین ادمیـ از همین الان تمـوم کن فک کنی ادم میشن نه نمیشن

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
شوهرم خیلی خوبه. قبل از اینکه ازدواج کنم تحقیق کرده بود خودش. باید قوی باشی. حتما سختی داره. حتی از ...

آفرین

منم همسر دوم شوهرمم

خیلی سختی داشتم

خیلی تحقیر شدم

حتی بابام بهم گف من جات بودم قبول نمیکردم

تو خودتو کوچیک کردی با این ازدواج

وقتی طرز فکر بابام اینه

ازبقیه انتظاری ندارم

یک نفر تیکه انداخت لیاقتش همین بوده

بابام‌گفت راست میگه

مادر زن قبلیش گفت اینو مجبورن به زور نگه دارن ینی منو

پشت سرم گفت این زشته

ای بابا هرجقد بگم تمومی نداره خیای تحقیر و تضعیف شدم

اره همچین ادمیـ از همین الان تمـوم کن فک کنی ادم میشن نه نمیشن

من فقط ۱۹ سالمه ۱ دونه دخترم وضع بابام خوب خداروشکر اول بار که میگفتم نه رفته بودن پیش دعا نویس جوری دهن ما بسته سده بود باورت میشه بابام که حتی به خواهر خودش آمد گفته بود نه به این جواب مثبت داد من خودم انگار چشام بسته بود بعدا خودش کفت رفتم پیش دعا نویس گفته تو برو جلو من کار میکنم این دختر مال تو بشه بخدا آنقدر اذیت می‌کرد همه زن میگیرن پیشش باشن این تو خونه تنها تنها بود میگفتم بیام پیشت تنها نباشی میگفت نه میگفتم بیا اینجا بمون لاقل میگغت نه خسیس بودنش بد دهنش بود به کنار روزی هزار بار خدارو شکر میکنم زود فهمیدم 

آفرین منم همسر دوم شوهرمم خیلی سختی داشتم خیلی تحقیر شدم حتی بابام بهم گف من جات بودم قبول نمیکر ...

واقعا نذار لیاقتت این باشه. زندگیتو عوص کن. سعی کن مستقل بشی .یه کاری رو شروع کن، هر کاری که استعداد و علاقه داری در اون زمینه. منم سرکار میرم و اختیار زندگیمو خودم توی دستم گرفتم. حتما که نباید شوهر باشه، بعضی تنهایی ها خیلی بهتره

من فقط ۱۹ سالمه ۱ دونه دخترم وضع بابام خوب خداروشکر اول بار که میگفتم نه رفته بودن پیش دعا نویس جوری ...

بهتر فهمیدی ول کن بره 

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
چراچطور ؟ ی تاپیک جدا بزن بگو منم صدا کن بیام بخونم 

حال ندارم همینجا بهت میگم خوبه؟

اخلاقش به معنای واقعی گوه بود : به شدت عجول ، تند خو ، بی اعصاب ، بد دهن ، احمق ، وحشی و دریده ، بی فرهنگ ، بی شعور ، از بچه متنفر بود و مطلقا بلد نبود تربیت کنه خدایی هرجور حساب میکنم خدا به من لطف کرده که شبیهش نشدم حالا برعکس پدرم ادم صبور ، مهربون ، دلسوز ، با فرهنگ و کتابخون ، خیر ، با اخلاق و شعور اجتمائی بالا و با فکری هست . حالا جالبیش اینه که همسر جدید مادرم هم ادم تند خویی هست همه اقوامش هم اینو باور دارن ولی ببین مادر من چیه که مرد بیچاره هرموقع باهم صحبت میکنیم از اخلاق و مارای مادرم میناله و حرف همیشش اینه که خدا پدرتو خیلی دوست داشت که شر اینو از سرش کند😂😑

یاخـــــــدا😂😂😂😂😂😂بدبخت شوهرننت چیجوری بـود مگه

خلاقش به معنای واقعی گوه بود : به شدت عجول ، تند خو ، بی اعصاب ، بد دهن ، احمق ، وحشی و دریده ، بی فرهنگ ، بی شعور ، از بچه متنفر بود و مطلقا بلد نبود تربیت کنه خدایی هرجور حساب میکنم خدا به من لطف کرده که شبیهش نشدم حالا برعکس پدرم ادم صبور ، مهربون ، دلسوز ، با فرهنگ و کتابخون ، خیر ، با اخلاق و شعور اجتمائی بالا و با فکری هست . حالا جالبیش اینه که همسر جدید مادرم هم ادم تند خویی هست همه اقوامش هم اینو باور دارن ولی ببین مادر من چیه که مرد بیچاره هرموقع باهم صحبت میکنیم از اخلاق و مارای مادرم میناله و حرف همیشش اینه که خدا پدرتو خیلی دوست داشت که شر اینو از سرش کند😂😑

منم مثل توعم

من سنم کمه هنوز دخترم و هزار مورد دیگه اصلا بزار دیگه ازدواج نکنم یا کسی پیدا نشه بخدا بهتر اینکه خودم به پایی یه آدم عوضی پیر کنم برو بابا مگه آدم چند سال عمر میکنه آنقدر تو این یک سال خودم خانواده ام حرص دادم هیچ جا بهتر خونه بابا نیست 

خلاقش به معنای واقعی گوه بود : به شدت عجول ، تند خو ، بی اعصاب ، بد دهن ، احمق ، وحشی و دریده ، بی ف ...

حالا چرا شوهر جدیدش با تو صحبت میکنه😂

اون فحشارو از بینشون پاک کن هرچی باشه مادرتهمثل گوه احمق وحشی