2777
2789
منم دارم طلاق میگیرم ولی معلوم نیست بعدش چی به سرم بیاد تنها چیز مثبتش اینه خانواده ام پشتم هستن&nbs ...

من مطمینم خیلی پیشرفت می‌کنی حال دلت خوب میشه آدم خوب سر راهت قرار میگیره و روزی صد بار خدارو شکر می‌کنی که که برای خودت ارزش قایل شدی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه مستقل باشی  که خیلی بهتر مردم هرکاری بکنی حرف میزنن

من بعد از طلاقم همه درهای رحمت به روم باز شد روزی هزار بار میگم کاش زودتر جداشده بودم بااینکه همه چیز بعد طلاق از صفرشروع کردم اما ارزشش داشت 

خداشاهده دیوانمون کرده بود الان شوهر جدیدش هرروز زنگ میزنه به من میگه خدا پدرتو خیلی دوست داشت😂😂😂 ...

دروووووغ😂

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
خداشاهده دیوانمون کرده بود الان شوهر جدیدش هرروز زنگ میزنه به من میگه خدا پدرتو خیلی دوست داشت😂😂😂 ...

چراچطور ؟ ی تاپیک جدا بزن بگو منم صدا کن بیام بخونم 

فرزند من به دنیا اومد .   خدایا شادی بچه دار شدن سهم همه ماست . تورو به عظمتت قسم  دامن همه منتظران رو سبز کن .   
ذلیل بشم اگه دروغ بگم😂

یاخـــــــدا😂😂😂😂😂😂بدبخت شوهرننت

چیجوری بـود مگه

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
من مطمینم خیلی پیشرفت می‌کنی حال دلت خوب میشه آدم خوب سر راهت قرار میگیره و روزی صد بار خدارو شکر می ...

شاید روزی هزار بار خانواده ام اطرافیانم برام اینارو میکن اخه من هم سنم کمه هم ۱ سال فقط عقد بودیم و من متوجه شدم دارم طلاق میگیرم دعا کن زودتر راضی به طلاق بشه ۶ ماه بلاتکلیفم خسته ام 

من دو تا خواهر میشناسم یکیشون بعد طلاق نتونست خواستگار خوبی گیرش بیاد( معلم بود و خوشگل) الان تنها زندگی میکنه. خواهر دیگه هم با بچه دوساله از شوهرش جدا شد ولی شوهرش خیلی بد بود خائن بود و خسیس. تمام مال و اموال ارثیه دختر هم بالا کشیده بودو خانمه خیلی از لحاظ مالی در مضیغه بود که بعد از طلاق شرایط مالیش بهتر شد

خونه خودم دیگه. البته بعد از اون جدا شدن سر کار رفتم و بعد از ۴_۵سال ازدواج کردم. الان همه حسرت زندگ ...

چه خوب

میگم‌مشکلی تو ازدواج دومت نداشتی

مثلا مربوط به ازدواج اولت باشه

یا شوهرت چیزی از زندگی اول و شوهر اولت نمیپرسه

شاید روزی هزار بار خانواده ام اطرافیانم برام اینارو میکن اخه من هم سنم کمه هم ۱ سال فقط عقد بودیم و ...

چی رو متوجه شدی