خداشاهده دیوانمون کرده بود الان شوهر جدیدش هرروز زنگ میزنه به من میگه خدا پدرتو خیلی دوست داشت😂😂😂 ...
دروووووغ😂
🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همهمون بده. 😊💚 صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی میگفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را میبینی آرام میشوی. نه دلهرهای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همهمون بده. 😊💚 صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی میگفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را میبینی آرام میشوی. نه دلهرهای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
من مطمینم خیلی پیشرفت میکنی حال دلت خوب میشه آدم خوب سر راهت قرار میگیره و روزی صد بار خدارو شکر می ...
شاید روزی هزار بار خانواده ام اطرافیانم برام اینارو میکن اخه من هم سنم کمه هم ۱ سال فقط عقد بودیم و من متوجه شدم دارم طلاق میگیرم دعا کن زودتر راضی به طلاق بشه ۶ ماه بلاتکلیفم خسته ام
من دو تا خواهر میشناسم یکیشون بعد طلاق نتونست خواستگار خوبی گیرش بیاد( معلم بود و خوشگل) الان تنها زندگی میکنه. خواهر دیگه هم با بچه دوساله از شوهرش جدا شد ولی شوهرش خیلی بد بود خائن بود و خسیس. تمام مال و اموال ارثیه دختر هم بالا کشیده بودو خانمه خیلی از لحاظ مالی در مضیغه بود که بعد از طلاق شرایط مالیش بهتر شد
شاید روزی هزار بار خانواده ام اطرافیانم برام اینارو میکن اخه من هم سنم کمه هم ۱ سال فقط عقد بودیم و ...
چی رو متوجه شدی