2777
2789
طلاق تنها سختی که داره نگاه ادما بهته و اینکه بتونی مستقل شی زندگی کنی چون جایی توی خونه پدر نداری ا ...

خانوادم خیلی پشتمن الانم دنبار کارم فقط مسخواهم یکم کار ها م پیش بره برم‌سرکار

تا دلت بخواهد دوتا صورت جلسه کلانتری ، برگه پزشکی قانونی ، تعهد محضری واسه نفقه اگه نده حق طلاق یا م ...

اتفاقا فک نکنم کارت سخت باشه با اینهمه مدرک.وااای چطو با همچین ادمی موندی؟چقد زنش بودی؟

خدایا همه مریضا رو شفابده و وضعیت مملکتمون رو سر و سامون بده و مشکلات همه رو حل کن و کرونا رو از بین ببر و سلامتی رو به همه ما و عزیزانمون عطا کن ودل همه منتظرا رو شاد بگردان و دامنشون رو سبز کن و دل من رو هم شاد کن و منم نی نی هامو سالم و سلامت بغل بگیرم و  حس خوب مادر شدن رو تجربه کنم.میشه برای حاجت روائیم صلوات بفرستین🙏الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.🙏☝خــدایــا شـــکرت بــه خاطــر هــدیــه هــایی ک بهــمون دادی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طلاق تنها سختی که داره نگاه ادما بهته و اینکه بتونی مستقل شی زندگی کنی چون جایی توی خونه پدر نداری ا ...

نه عزیزم بعضی خانواده ها دخترشونو حمایت میکنن و خونه پدری براشون امن ترین و آرامترین جای دنیاست که همیشه آغوششون برای دخترشون بازه

خانوادم خیلی پشتمن الانم دنبار کارم فقط مسخواهم یکم کار ها م پیش بره برم‌سرکار

حمایت خانواده خیلی خوبه امیدوارم خدابهترینارو برات بخواد همیشه که در رو یه پاشنه نمیگرده روزای خوب توام میاد به خدا توکل کن

بگذار وبُگذَر روزهایی که روز ما نیست روزگاری روز ما میرسد
نه عزیزم بعضی خانواده ها دخترشونو حمایت میکنن و خونه پدری براشون امن ترین و آرامترین جای دنیاست که ه ...

درهرصورت زنی که خودش زندگی مستقلی رو داشته نمیتونه کنار بیاد نمیگم همه ولی به نظرم ادمی که جدا میشه باید مستقل زندگی کنه

بگذار وبُگذَر روزهایی که روز ما نیست روزگاری روز ما میرسد
تا دلت بخواهد دوتا صورت جلسه کلانتری ، برگه پزشکی قانونی ، تعهد محضری واسه نفقه اگه نده حق طلاق یا م ...

خب پس پرونده اتو جلو میوفته با این همه مدرک که داری ،ان شاءالله که کارت خوب پیش بره

دوسال تازه زبونشون  درازم هست

انشالله خدا هرچی صلاحته پیش روت بزاره موفق باشی و عاقبت بخیر بشی.فقط همه چیو بسپار بخدا

خدایا همه مریضا رو شفابده و وضعیت مملکتمون رو سر و سامون بده و مشکلات همه رو حل کن و کرونا رو از بین ببر و سلامتی رو به همه ما و عزیزانمون عطا کن ودل همه منتظرا رو شاد بگردان و دامنشون رو سبز کن و دل من رو هم شاد کن و منم نی نی هامو سالم و سلامت بغل بگیرم و  حس خوب مادر شدن رو تجربه کنم.میشه برای حاجت روائیم صلوات بفرستین🙏الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.🙏☝خــدایــا شـــکرت بــه خاطــر هــدیــه هــایی ک بهــمون دادی.
میفهمم چی میگی ،توکل بخدا این روزامونم میگذره من که فقط امید دارم به اومدن روزهای بهتر وگرنه که الان ...

فقط دوست دارم برم سرکار فقط یکم مشکل ام حل بشه بره جلو بعد برم سرکار