تا دلت بخواهد دوتا صورت جلسه کلانتری ، برگه پزشکی قانونی ، تعهد محضری واسه نفقه اگه نده حق طلاق یا م ...
اتفاقا فک نکنم کارت سخت باشه با اینهمه مدرک.وااای چطو با همچین ادمی موندی؟چقد زنش بودی؟
خدایا همه مریضا رو شفابده و وضعیت مملکتمون رو سر و سامون بده و مشکلات همه رو حل کن و کرونا رو از بین ببر و سلامتی رو به همه ما و عزیزانمون عطا کن ودل همه منتظرا رو شاد بگردان و دامنشون رو سبز کن و دل من رو هم شاد کن و منم نی نی هامو سالم و سلامت بغل بگیرم و حس خوب مادر شدن رو تجربه کنم.میشه برای حاجت روائیم صلوات بفرستین🙏الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.🙏☝خــدایــا شـــکرت بــه خاطــر هــدیــه هــایی ک بهــمون دادی.
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
انشالله خدا هرچی صلاحته پیش روت بزاره موفق باشی و عاقبت بخیر بشی.فقط همه چیو بسپار بخدا
خدایا همه مریضا رو شفابده و وضعیت مملکتمون رو سر و سامون بده و مشکلات همه رو حل کن و کرونا رو از بین ببر و سلامتی رو به همه ما و عزیزانمون عطا کن ودل همه منتظرا رو شاد بگردان و دامنشون رو سبز کن و دل من رو هم شاد کن و منم نی نی هامو سالم و سلامت بغل بگیرم و حس خوب مادر شدن رو تجربه کنم.میشه برای حاجت روائیم صلوات بفرستین🙏الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.🙏☝خــدایــا شـــکرت بــه خاطــر هــدیــه هــایی ک بهــمون دادی.