2777
2789
اره فکر کنم جهیزیه مو همه رو ازش گرفتم الانم تمکین زده

ببخشید تمکین یعنی چی؟

خدایا همه مریضا رو شفابده و وضعیت مملکتمون رو سر و سامون بده و مشکلات همه رو حل کن و کرونا رو از بین ببر و سلامتی رو به همه ما و عزیزانمون عطا کن ودل همه منتظرا رو شاد بگردان و دامنشون رو سبز کن و دل من رو هم شاد کن و منم نی نی هامو سالم و سلامت بغل بگیرم و  حس خوب مادر شدن رو تجربه کنم.میشه برای حاجت روائیم صلوات بفرستین🙏الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.🙏☝خــدایــا شـــکرت بــه خاطــر هــدیــه هــایی ک بهــمون دادی.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرم معتاد به شیشع ، فحاش ، کتک میزنه ، خرج نمیکنه ، خرجی نمیده ، رفیق باز ، انحراف جنسی ام داره

پس راحت میشی خواهر.پناه بر خدا این همه نقص تو باهاش عمرتو هدر میدی فقط

خدایا همه مریضا رو شفابده و وضعیت مملکتمون رو سر و سامون بده و مشکلات همه رو حل کن و کرونا رو از بین ببر و سلامتی رو به همه ما و عزیزانمون عطا کن ودل همه منتظرا رو شاد بگردان و دامنشون رو سبز کن و دل من رو هم شاد کن و منم نی نی هامو سالم و سلامت بغل بگیرم و  حس خوب مادر شدن رو تجربه کنم.میشه برای حاجت روائیم صلوات بفرستین🙏الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.🙏☝خــدایــا شـــکرت بــه خاطــر هــدیــه هــایی ک بهــمون دادی.

طلاق تنها سختی که داره نگاه ادما بهته و اینکه بتونی مستقل شی زندگی کنی چون جایی توی خونه پدر نداری اصلا دیگه نمیشه با شرایط اونا ساخت و اگه بچه داشته باشی مسئولیت اون سخته و سنگین وگرنه وقتی هرجا باشی حال دلت خوب باشه مهم نیست چی باشه من جسارت جداشدن رو ندارم چون هرچقدر فکر میکنم الانم از بعد طلاق بهتره توام خوب فکر کن ببین قبل و بعدت رو بسنج بعد خودتو راحت کن

بگذار وبُگذَر روزهایی که روز ما نیست روزگاری روز ما میرسد

زنا اولش افسرده میشن و ناراحت مردا فک میکنن راحت شدن و خوشحال 

یکی دوسال بعد زن احساس ارامش میکنه و مرد کمبود همدم این روال طبیعی بعد جدا شدن دو نفره 

زنها استقلالشون قویتره واس همین زنی ک شوهرش فوت کرده باشه راحت گذران زندگی میکنه ولی مرد نمیتونه و زود زن میگیره

این کاربری سوم منه دیگه خطی ندارم که عضو بشم دوتا دیگه سر هیچ و پوچ ترکید شب خوابیدم صبح دیدم نیست امیدوارم باز نترکم😐😐😐هرانکس نان دهد دندان دهدیکمی غیر باوره ولی چه کنیم باید خودمنو گول بزنیم