2777
2789
اگرسوالی داری من میتونم بگوجوابتومیدم

مرسی گلم.

اگه خیاطی یادبگیرم درآمدش خوبه؟

یاخیلی خسته کنندس

من چیکارکتم لباسهام مثل بازار وتولیدیا شیک بشه؟

اگه امضام میخونی برای امام زمانت صلوات بفرست 🥰😍
مرسی گلم. اگه خیاطی یادبگیرم درآمدش خوبه؟ یاخیلی خسته کنندس من چیکارکتم لباسهام مثل بازار وتولیدی ...

اره خیاطی درامدش خوبه مخصوصااااگربری دوره هاشوبگذرونی مزون بزنی خیلی درامدعالی داره ولی تولیدی درامدش کمه خیلی پول نمیدن من خودم توتولیدی کارکردم خیلی واردباشی دستت فرزباشه خوبه ولی مزون پول واقعا خوبه برای اینکه لباسهات شیک باشن بایداموزش درست حسابی ببینی علاقه داشت باشی حوصله داشت باشی  عالی میشه خسته کننده که هست واقعااگرصبرحوصله ات زیاده علاقه داری برودنبالش 

میرقصانم زندگی رابسازم😉☺️

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

اره خیاطی درامدش خوبه مخصوصااااگربری دوره هاشوبگذرونی مزون بزنی خیلی درامدعالی داره ولی تولیدی درامد ...

عزیزم من کثیف خیاطی میکنم.

چیکارکنم دوختم تمیز بشه

مانتوهام مثل بازاربشه

اگه امضام میخونی برای امام زمانت صلوات بفرست 🥰😍
مرسی گلم. اگه خیاطی یادبگیرم درآمدش خوبه؟ یاخیلی خسته کنندس من چیکارکتم لباسهام مثل بازار وتولیدی ...

من خودم آموزشگاه میرفتم مربیمون خیلی واردبودخیلی سابقه کاری داشت حوصله ام داشت لباس میدوخت کیپ تن عالییییییی ایناهمگی  اول به آموزش ک میبینی داره دوم به خودت ک صبرحوصله داشت باشی من شخصاااااصلاحال حوصله خیاطی روندارم مخصوصاااشخصی دوزی 😂😂😂😂😂هر۱۰دقیقه یبارمیزنم توسرخودم🙄😂😂😂😂😂ولی باتولیدی مشکلی ندارم چون برش شده آماده هست دیگه فقط میدوزیم

عزیزم من کثیف خیاطی میکنم. چیکارکنم دوختم تمیز بشه مانتوهام مثل بازاربشه

خب بایدهی بدوزی بشکافی تادستت راه بیفته ماهرشی هرچی بیشترکارکنی بهترمیشی

من ک وسواس گرفتم توخیاطی میدوزم بازمیشکافم دلم راضی نمیشه 😖😣جالبیش اینجاست توتولیدی بیشترشخصی دوزی حساسم چون می‌گم اگرخب نشه حق الناسه من ک دستمزددوختم میگیرم تمیزبدوزم 

ولی من ازخیاطی راضیم هرچندخیلی حال حوصله اشوندارم دوستداشتم توان مالی شوداشتم کارگاه میزدم