2777
2789
عنوان

باهم پس انداز کردن رو یاد میگیریم 💪💳💳💰💵💵

| مشاهده متن کامل بحث + 578101 بازدید | 9224 پست
عزیزم میشه بیشتر توضیح بدین؟! اجرت و مالیات و سود هم موقع خرید حساب میکنن؟

داری طلای خام میخری گلم دیگه اجرت واینا نداره مالیات واینا رو نمیدونم برای پس انداز اگه میخوای بخری آب شده بهتر از هر چیزیه .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه مبلغی پس انداز دارم بعلاوه طلا 

شوهرمم بهم پول میده کمی هر ماه 

فکر کنم بشه باهاش یه خونه تو پرند خرید

اینکارو کنم یا نه؟

شوهرم تک پسر و تو آپارتمان پدرشوهرم تو یه واحد کوچیک داریم زندگی میکنیم البته جای خوب

از طلا فروشی برای من چون پولم کم بود فقط فاکتور گرفتم وطلا پیش خودش موند همون شمشه .

بقیه اش دادی میده طلات درسته؟

بدهکار موندین

اینجیمه اورگیم بختمیز قارادا اولسا کفنیمیز آغ اولاجاخ🌹🌹
خاله من با همین کار الان 206 داره اول به زور یه پراید داغون گرفت بعد دوباره چندتا قرعه گذاشت

منم اولین بار ۲ تومن نوشتم .این ماه قرعه برای منه ۷ تومنه .یدونه هم جدیدا نوشتم شماره گزاریه ۱۰ تومنه بهمن ماه بهم میده .

قرعه ام در بیاد مقداریشو میریزم به حساب .اگه نداشته باشم از اون میدم ..سخته جمع کردن ولی خب می ارزه 

بقیه اش دادی میده طلات درسته؟ بدهکار موندین

نه عزیز مثلا من یه تومن پول داشتم حدودا  یه گرم طلا شد.خب این یک گرم طلا رو که نمیتونم بگیرم بیهرم خدنه خیلی کمه .هر دفعه هم پولام که جمع شدت دوباره میبرم طلا فروشی واضاف میکنم

منم اولین بار ۲ تومن نوشتم .این ماه قرعه برای منه ۷ تومنه .یدونه هم جدیدا نوشتم شماره گزاریه ۱۰ تومن ...

من با قرعه ۲۱ جمع کردم و گذاشتم بانک و سودش میدم به قرعه چون ماههای اول به زور جمع کردم الان از سودش میدم یه مقدار هم خودم میزارم روش

نه عزیز مثلا من یه تومن پول داشتم حدودا  یه گرم طلا شد.خب این یک گرم طلا رو که نمیتونم بگیرم بی ...

موفق باشی🌹

من خودم طلای درست حسابی ندارم اگه پس انداز کنم بهتره طلا بگیرم بندازم دستم یا مثل شما خامش بگیرم بهتره؟🤔