ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
بهترین راه قرعه نوشتنه مجبوری هر ماه هر طور شده یه مبلغی رو جور کنی بدی من الان سه ساله ...
ارزش پولت کم میشه معلوم نیست چه زمانی پول به دستت برسه مامان من شدیدا ضرر کرد
کاری نداره که پاشو :💥نماز بخون💥نماز بخون💥نماز بخون💥 نماز بخون💥نماز💥نماز💥نماز 💥گوشی زمین ، الان پا شدم یا الله💓من رفتم نماز 😍😇 🌸 اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 🌸لینک حذف تاپیک کلیک کنید راه درمان : 🍎 تنبلی تخمدان توسط متخصص مجرب》 کافیه دوران پریودی wc میرید خودتونو نشویید البته پشت موردی نداره ، پیف پیف نکنید من تجربه مو گفتم متخصص گفته 🍎 یبوست 》دایما بیسکویت جمانه سبوس دار بخور محل فروش: فروشگاه های زنجیره ای هایپر مارکت ها و دیج.ی کالا معمولا هست شایدم اکالا انلاین 🍎معده درد : ابلیمو و کلا ترشی جات نخورید طبق تجربه ی خودم درمان نسبی کرونا 》 اب نخود نذر انرژی مثبت 》انرژی مثبت بفرست انرژی مثبت دریافت کن🌸 من خیلی مهربانم و خدا عاشقمه😍 شما چطور؟🙂👑💓اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 👑💓السلام علیک یا امام رضا علیه السلام👑 💖السلام علیکم یا کل ائمه السلام علیهم👑💓 اللهم عجل لولیک الفرج💓👑😍😍😍 پيامبر خدا صلى الله عليه و آله : به روزگار ناسزا مگوييد؛ زيرا خداوند مى فرمايد : روزگار من هستم 😐😔. شب از من است و من آن را نو مى كنم و كهنه مى گردانم. 🌃🌄💒
خوب بچه ها نظراتشونو میزارن هر کدوم مفید بود استفاده کن
میدونی مشکل من چیه، من خودم برا خودم پول ندارم ، کارت شوهرم دستمه، یعنی هر چی بخوام میخرم ولی نمیتونم پس انداز کنم😐چجوری اخه از کارتش بردارم برا پس انداز🙄
تو زندگی ، هرروزی ک ، واسه دلت زندگی کردی ؛ بُردی....حتی اگ اشتباه کرده باشی...✌️
دوستان عزیز خیلی راحت میشه پول پس انداز کرد بستگی به خودتون داره مثلا یکی میتونه روزانه 10هزار تومن کنار بزاره یا یکی بیشتر سر ماه باهش سکه پارسیان بخره یا طلا حتی یک گرمی بخره
من یه قلک سفالی خریدم این ماه ۳۰۰ تومن عیدی و ۱۵۰ تومن کمک معیشتی ریختم توش
من چند سال پیش قلک سفالی خریدم بعد چند وقت ک بازش کردم پولا کپک زده بود و خیلیاش قابل استفاده نبود چون مرطوب هس پولا هم کاغذین نم گرفته بودن کپک زده بودن پلاستیکی بهتره