bita201 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/20 تعداد پست: 1445 عنوان نزدیک شدن به خدا 77 بازدید | 4 پست چجوری به خدا و اهل بیت نزدیک شم؟ذکری ختمی چیزی دارید ؟میخوام چله ترک گناه و نماز اول وقت شروع کنمگفتم شاید ذکری راهی چیزی برای نزدیکشدن به خدا و اهل بیت میشه واسه حاجتم صلوات بفرستید؟ خدایا شکرت.. 1400/01/19 | 16:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بانو_رخساره عضویت: 1399/01/29 تعداد پست: 3964 ثابت قدم بودن خیلی مهمه ... گر مرد رهی ، بسم الله تایپک معجزات علمی قرآن !. در کجای این جهانیمفتبارک الله احسن الخالقینسی دقیقه بعد از مرگ !Dna و شگفتی های بدن انسان !چند آیه به فارسی روان ..! .... علم یا توّهم ...!... داستان.... پنج سوالی که کفر می دانستیمفلسفه و خدا ......در صورت تعلیقی میتونید تایپک هارو از امضا بخونید ..
ساینا26 عضویت: 1395/02/29 تعداد پست: 878 سلام عزیزم راستش من تصمیم گرفتم ۳۰ تا دختر مجرد بالای سی سالو دور هم جمع کنم و نذر کنیم تو ماه رمضان هر کدوممون روزی یه جز قرآن بخونیم به نیت ازدواج خوباگه دوست داری با ما باشی زودتر بهم خبر بده🙏
bita201 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/20 تعداد پست: 1445 سلام عزیزم راستش من تصمیم گرفتم ۳۰ تا دختر مجرد بالای سی سالو دور هم جمع کنم و نذر کنیم تو ماه رمضان ... ممنون عزیزم ولی من ۱۸ سالمه میشه واسه حاجتم صلوات بفرستید؟ خدایا شکرت..