2777
2789
عنوان

همین الان بیدار شدم یه خوابی دیدم

136 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها نیم ساعت پیش اینا از خواب پریدم خواب دیدم تو یه حرمی هستم که چندتا کبوتر داشت یه حوض بود اونجا که کبوترا دوره اون بودن بعد یکی ازونا اومد نشست رو دستم هرکاری میکردم نمیرفت انگار چسبیده بود به دستم سفیدم بودن کسی میدونه تعبیرش چیه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله که خیره دوست خوبم. ازلحاظ قرارگرفتن صورت فلکی ماه تاپنج روزاینده هرخوابی ببینیدممکنه ب واقعیت تبدیل بشه. ایشالاکه خبرخوشی بهت برسه ومثل همون کبوتره بچسبه بهت😅ولی جداازهرمسئله ای خوابتوچه خوب چه بدبرای کسی بازگونکن. هستن آدمای تنگ نظروبدخواهی که به بدتعبیرکنن

ان شاءالله که خیره

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
انشالله که خیره دوست خوبم. ازلحاظ قرارگرفتن صورت فلکی ماه تاپنج روزاینده هرخوابی ببینیدممکنه ب واقعی ...

ممنونم دوست خوبم اینجا چون کسی منو نمیشناخت تعریف کردم دقیقا موقع اذان صبح بود این خوابو دیدم یعنی از خواب پریدم چند دقیقه قبلش اذان صبح بوده واسم جالب بود بدونم تعبیرش چیه ممنونم از راهنماییتون❤