2777
2789
عنوان

کی مثل منه ?

209 بازدید | 35 پست

بچه ها وقتی از خواب بیدار میشم اول فکر عشقم میاد تو سرم ، هر کار میکنم مثلا درس میخونم و..همش چشاش جلو چشامه یا وقتی میشنم به حرفاش فک میکنم یهو خنده میاد رو لبام خواستم 😍بدونم من اینجوریم یا شماهم اینجوری هستین 😊

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم اینطورم 

وقتی پیشم نیس همش عکسشو نگاه میکنم وقتی خوابه میشسنم بالاسرش تا بیدار شه

من باید تا پایان سن ۲۵ سالگی به اهداف اولیه ام( تسلط به زبان اسپانیایی،مدرک آموزشگاه نقاشی و تحصیل دررشته نقاشی، به اتمام رسوندن سطح دو و ادامه سطح سه حوزه ) برسم ....برام دعا کنید ک ثابت قدم بمونم و پشتکار داشته باشم من باااااااید ۲۵ سالگی احساس کنم ک از خودم راضیم .در تاریخ ۱۷فروردین ۱۴۰۰ شروع کردم به رژیم و ورزش 🤞🏻 برام دعا کنید لطفا
از صب پا میشم کلیپ نوزاد و بچه میبینم تا شب با گریه میخابم یا عین الان انقدر بیدار میمونم تا بیهوش ب ...

متولد چ سالی هستین؟

من باید تا پایان سن ۲۵ سالگی به اهداف اولیه ام( تسلط به زبان اسپانیایی،مدرک آموزشگاه نقاشی و تحصیل دررشته نقاشی، به اتمام رسوندن سطح دو و ادامه سطح سه حوزه ) برسم ....برام دعا کنید ک ثابت قدم بمونم و پشتکار داشته باشم من باااااااید ۲۵ سالگی احساس کنم ک از خودم راضیم .در تاریخ ۱۷فروردین ۱۴۰۰ شروع کردم به رژیم و ورزش 🤞🏻 برام دعا کنید لطفا
منم اینطورم  وقتی پیشم نیس همش عکسشو نگاه میکنم وقتی خوابه میشسنم بالاسرش تا بیدار شه

همسرت رو میگی??دوست بودین باهم??

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏

همسرت رو میگی??دوست بودین باهم??

بله عزیزم 

نه سنتی ازدواج کردیم

عشق ما بعد ازدولج شکل گرفت

2790
2778
2791
2779
2792