بچه ها وقتی از خواب بیدار میشم اول فکر عشقم میاد تو سرم ، هر کار میکنم مثلا درس میخونم و..همش چشاش جلو چشامه یا وقتی میشنم به حرفاش فک میکنم یهو خنده میاد رو لبام خواستم 😍بدونم من اینجوریم یا شماهم اینجوری هستین 😊
من باید تا پایان سن ۲۵ سالگی به اهداف اولیه ام( تسلط به زبان اسپانیایی،مدرک آموزشگاه نقاشی و تحصیل دررشته نقاشی، به اتمام رسوندن سطح دو و ادامه سطح سه حوزه ) برسم ....برام دعا کنید ک ثابت قدم بمونم و پشتکار داشته باشم من باااااااید ۲۵ سالگی احساس کنم ک از خودم راضیم .در تاریخ ۱۷فروردین ۱۴۰۰ شروع کردم به رژیم و ورزش 🤞🏻 برام دعا کنید لطفا
به دیگران توجه نکن شاید واقعا وقتش نیست مادر بشی تا ۲۸ سالگی فرصت داری همسرتم سنش زیاد نیست ...
اگ نده شاید جدا بشم توانایی موندن و ندارم.حس مادری و به هر چیزی و هر کسی ترجیح میدم.ذخیره تخمدانم کمه اگ زود بچه دار نشم ممکنه ۳۰ یا ۳۵ یائسه بشم و ارثیه این ت خانوادم.
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
اگ نده شاید جدا بشم توانایی موندن و ندارم.حس مادری و به هر چیزی و هر کسی ترجیح میدم.ذخیره تخمدانم ک ...
وااااااا....درکت نمیکنمهمین
من باید تا پایان سن ۲۵ سالگی به اهداف اولیه ام( تسلط به زبان اسپانیایی،مدرک آموزشگاه نقاشی و تحصیل دررشته نقاشی، به اتمام رسوندن سطح دو و ادامه سطح سه حوزه ) برسم ....برام دعا کنید ک ثابت قدم بمونم و پشتکار داشته باشم من باااااااید ۲۵ سالگی احساس کنم ک از خودم راضیم .در تاریخ ۱۷فروردین ۱۴۰۰ شروع کردم به رژیم و ورزش 🤞🏻 برام دعا کنید لطفا