2777
2789
عنوان

کی مثل منه ?

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 35 پست
پنج سالع ازدواج کردیم من همه دورو برم دوستام همه بچه پنج شیش سالع دارن مازندران کلا زود تشکیل خانواد ...

به دیگران توجه نکن 

شاید واقعا وقتش نیست مادر بشی تا ۲۸ سالگی فرصت داری همسرتم سنش زیاد نیست

تلاشتو کن خدا خواست میدع نداد هم شکر 

فک کردم ۳۳ سالته 😐😑🤭اخه گریه چرا

من باید تا پایان سن ۲۵ سالگی به اهداف اولیه ام( تسلط به زبان اسپانیایی،مدرک آموزشگاه نقاشی و تحصیل دررشته نقاشی، به اتمام رسوندن سطح دو و ادامه سطح سه حوزه ) برسم ....برام دعا کنید ک ثابت قدم بمونم و پشتکار داشته باشم من باااااااید ۲۵ سالگی احساس کنم ک از خودم راضیم .در تاریخ ۱۷فروردین ۱۴۰۰ شروع کردم به رژیم و ورزش 🤞🏻 برام دعا کنید لطفا
به دیگران توجه نکن  شاید واقعا وقتش نیست مادر بشی تا ۲۸ سالگی فرصت داری همسرتم سنش زیاد نیست ...

اگ نده شاید جدا بشم توانایی موندن و ندارم.حس مادری و به هر چیزی و هر کسی ترجیح میدم.‌ذخیره تخمدانم کمه اگ زود بچه دار نشم ممکنه ۳۰ یا ۳۵ یائسه بشم و ارثیه این ت خانوادم.

🥰🤱🏻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگ نده شاید جدا بشم توانایی موندن و ندارم.حس مادری و به هر چیزی و هر کسی ترجیح میدم.‌ذخیره تخمدانم ک ...

وااااااا....درکت نمیکنم‌همین

من باید تا پایان سن ۲۵ سالگی به اهداف اولیه ام( تسلط به زبان اسپانیایی،مدرک آموزشگاه نقاشی و تحصیل دررشته نقاشی، به اتمام رسوندن سطح دو و ادامه سطح سه حوزه ) برسم ....برام دعا کنید ک ثابت قدم بمونم و پشتکار داشته باشم من باااااااید ۲۵ سالگی احساس کنم ک از خودم راضیم .در تاریخ ۱۷فروردین ۱۴۰۰ شروع کردم به رژیم و ورزش 🤞🏻 برام دعا کنید لطفا