2821
2789
عنوان

کی مثل منه ?

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 35 پست
۷۸

بنظرم هنوز سنتون خیلی کمه دیر نشده عزیزم

گریه چرا؟مشکلتون چیه

من باید تا پایان سن ۲۵ سالگی به اهداف اولیه ام( تسلط به زبان اسپانیایی،مدرک آموزشگاه نقاشی و تحصیل دررشته نقاشی، به اتمام رسوندن سطح دو و ادامه سطح سه حوزه ) برسم ....برام دعا کنید ک ثابت قدم بمونم و پشتکار داشته باشم من باااااااید ۲۵ سالگی احساس کنم ک از خودم راضیم .در تاریخ ۱۷فروردین ۱۴۰۰ شروع کردم به رژیم و ورزش 🤞🏻 برام دعا کنید لطفا

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

قبل از اينكه شوهرم شه اينجوري بودم الان اول صبحي قيافه نحس خودشو ميبينم روزم خراب ميشه🥴

چرا اخه 😂😂بخدا راضی ام نصف عمرم رو بدم فقط یه روز باهاش ازدواج کنم بعد اون وقت بمیرم 😘😘

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏

بنظرم هنوز سنتون خیلی کمه دیر نشده عزیزم گریه چرا؟مشکلتون چیه

پنج سالع ازدواج کردیم من همه دورو برم دوستام همه بچه پنج شیش سالع دارن مازندران کلا زود تشکیل خانواده میدن..و مشکل همسرم.تعداد اسپرم و نا سالمی اسپرم و حرکت کند..من مشکلی ندارم یبارم کورتاژ شدم.قلبش تشکیل نشد

🥰🤱🏻
ایشالله خوشبخت باشین گلم 😘

ممنونم خانم‌گل

من باید تا پایان سن ۲۵ سالگی به اهداف اولیه ام( تسلط به زبان اسپانیایی،مدرک آموزشگاه نقاشی و تحصیل دررشته نقاشی، به اتمام رسوندن سطح دو و ادامه سطح سه حوزه ) برسم ....برام دعا کنید ک ثابت قدم بمونم و پشتکار داشته باشم من باااااااید ۲۵ سالگی احساس کنم ک از خودم راضیم .در تاریخ ۱۷فروردین ۱۴۰۰ شروع کردم به رژیم و ورزش 🤞🏻 برام دعا کنید لطفا