منم چند روزه دلم گرفته ۵ماهه دارم دنبال کار میگردم پیدا نمیکنم این همه درس خوندم اخرشم هیچی ب هیچی از این ور دوست پسرم بهم خیانت کرد هرروزم با یکی استوری میذاره حس میکنم ب اخر خط رسیدم واسه عشقم هرکاری کردم واسه درس و ایندم هرکاری کردم اما هیچکدوم ب هیجا نرسیدن خیلی ناراحتم انقد ک دیروز نشستم وسط خیابون گریه کردم
ما هم همش با هم بحث میکنیم خانواده هامون الان میدونن با همیم یدونه پیج داشت گفتم اسممو بزن بالای پیجت حالا که من زدم گفت چشم میزنم بعد پیجش نمیدونم چیشد خراب شد حذف شد بعد الان یه پیج دیگ زده بعد گفتم پس کو اسم من چرا نزدی گفت دوس ندارم بعدش باز دوباره گفت یکی از رفیقام اومده مسخره کرده منم غیرت دارم بهم بر خورده منم گفتم ربطی نداره بعد الان حرف اول اسممو زده میگم کلشو بزن میگه دوس ندارم اسم زنمو غریبه ببینه عزیزم اخه بنظر تو واقعا راست میگه 😔خیلی ناراحتم، یبار دیگ هم دختر عموش به من پی داد گفت پسر عموم ینی همون دوس پسر من بهش پیام داده اسکرین داد بهم منم نشستم گریه کردم رفتم بهش گفتم این چتا چیه گفت به جونه خودم من اصلا خبر ندارم حتی غسمم خورد ک مال من نیس باور کردم ولی ته دلم یجوریه...... خیلی هم دوسش دارم 🥺🚶♀️