2789
بعد از ۵ تا آی وی اف ناموفق باردار شدم که از بین رفت فقط یه رویای شیرین بود

عزیزم فقط توکل کن منم مشکل دارم هم بارداری هم بیکاری وووووو همه مشکل دارن همون جاریت مطمن باش تو زندگیش مشکل داره هر کی ی مدل , من شوهرم اصلا نعوظ نداره مریض 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا رمز پیجشو ازش نمیگیری؟؟ خب به دختر عموش پیام داده ک چیز بدی نیست فامیلن حالا نده ک بهتره ولی مه ...

رمز پیجشو داده بهم تو پیجشم ولی گفتم اسممو بزن بالای پیجت گفت میخوام پیجمو پاک کنم آخه اگ چیزی نباشه چرا نمیزنه، اون پی اما هم انگار جوری رفتار کرده بود ک عاشق دختر عموشه بعد بهش گفتم اینا چیه غسم خورد گفت مال من نیس نمیدونم اخه دختر عموشم یکم حسودم هست،ولی من شک تو دلمه

𝓨𝓸𝓾 𝓪𝓻𝓮 𝓽𝓱𝓮 𝓫𝓮𝓼𝓽  𝓲𝓷𝓬𝓲𝓭𝓮𝓷 𝓸𝓯 𝓵𝓲𝓯𝓮 . . 🌸🦋
نامزدی یا دوستی همینطوره!کاش همیشه این دلتنگیا بمونه

4 ساله باهمیم این حس بیشترم شده امیدوارم همینطور بمونه کلا زوج خاصی هستیم ما😂

داریم عقد میکنیم کم کم 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

منم چند روزه دلم گرفته ۵ماهه دارم دنبال کار میگردم پیدا نمیکنم این همه درس خوندم اخرشم هیچی ب هیچی ا ...

عزیزم حتما خدا یه جایی برات بهترین رو کنار گذاشته غصه نخور

منم

اون‌خُداست‌کِ‌مهرَبون‌بَخشندست‌:/          مَن‌فاصله‌خَندیدنم‌تا‌رددادنم‌یلَحظَس🌊💯⚖😏                       آدمایی‌واسه‌ماع‌خاصن‌کِ‌مارو‌با‌اخلاق‌بَدمون‌خاصَن🤙🏾📿🦂 🔞          ن میتونی بام باشی ن میتونی جام باشی اینو گفتم در جریان باشی😼💯                           کِ اگ غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم🌏🩸🚫🥀