2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رمز پیجشو داده بهم تو پیجشم ولی گفتم اسممو بزن بالای پیجت گفت میخوام پیجمو پاک کنم آخه اگ چیزی نباشه ...

چقد عجیب.... ینی چی قسم خورد مال من نیس بعد نرفت ب دختر عموش بگه اون چرتو پرتا چی بود؟ تو خودت به دختره نگفتی اینا از طرف رلم نیس جریان چیه؟

ب قسم نیست باید ببینی واقعا قسمش راسته براش ارزش داره یا نه. بعضیا مث نقل نبات قسم دروغ میخورن

رو اسم حساس نشو وقتی رمزشو داری شاید واقعا دوستاش مسخره میکنن چن سالشه؟ پسرا ازین گراز بازیا دارن.. ولی بازم باید اسمتو با افتخار بزنه.....

ان مع العسر یسرا😊💚
این همه درس خوندم این همه اون بی لیاقتو دوست داشتم ۲۳سالمه دیگه کی قرار طعم خوشیو بچشم اوج جوونیم دا ...

۲۳ سالگی چیزی نیست. ‌‌هنوز خیلی راه داری. مهم اینه با یه آدم درست ازدواج کنی ک بعد پشیمون نشی. همون بهتر که شناختیش فک کن بعد ازدواج میشناختیش چه ضربه ای میخوردی. خوشحال باش ک الان شناختیش

منم دلم بدجور گرفته کسیو که دوست داشتم و الان اومده خاستگاریم ،خانواده ام راضی نمیشن که باهاش ازدواج ...

فرانوشش کن. خونواده خیلی مهمه. منم بدجور پافشاری کردم الان همین خونواده ها باعث اختلافمون میشن. منم اوایل میگفتم خونواده مهم نیس

۲۳ سالگی چیزی نیست. ‌‌هنوز خیلی راه داری. مهم اینه با یه آدم درست ازدواج کنی ک بعد پشیمون نشی. همون ...

دقیقأ نمیدونم خداروشکر کنم یا گله کنم فقط میدونم از خستگی بعضی وختا نمیتونم رو پاهام وایسم

چقد عجیب.... ینی چی قسم خورد مال من نیس بعد نرفت ب دختر عموش بگه اون چرتو پرتا چی بود؟ تو خودت به دخ ...

اخه 6 هفته باهاش قهر بودم سرد بودم بعدش گفت باغ بودیم گوشیمم تو خونه بوده شاید رفته برداشته منم گفتم ربطی نداره به دختره هم گفتم ولی گفت ماله رلته، منم چیزی نگفتم.... نمیدونم خودش ک خیلی معتقد به غسماش مخصا وقتی غسم میخوره به مامانش چون میگه مامانمو خیلی دوس دارم، از اون پی اما ک ناراحت هستم گفتم باید ثابت کنی ماله تو نیس، این هیچی، ولی فعلا برا نزدن اسمم ناراحتم خیلیم ناراحتم میرم بهش میگم میگه تو همش گیر میدی 😔💔اخه مگ من چی میگم فقط گفتم اسممو بزن 

𝓨𝓸𝓾 𝓪𝓻𝓮 𝓽𝓱𝓮 𝓫𝓮𝓼𝓽  𝓲𝓷𝓬𝓲𝓭𝓮𝓷 𝓸𝓯 𝓵𝓲𝓯𝓮 . . 🌸🦋
دقیقأ نمیدونم خداروشکر کنم یا گله کنم فقط میدونم از خستگی بعضی وختا نمیتونم رو پاهام وایسم

همش موقته گلم... باور کن اونچیزی ک من میگم درسته چون تجربه کردم‌‌‌‌.. اذیت شدنای الانت خیلی بهتر از بعد ازدواجه