2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم چند روزه دلم گرفته ۵ماهه دارم دنبال کار میگردم پیدا نمیکنم این همه درس خوندم اخرشم هیچی ب هیچی از این ور دوست پسرم بهم خیانت کرد هرروزم با یکی استوری میذاره حس میکنم ب اخر خط رسیدم واسه عشقم هرکاری کردم واسه درس و ایندم هرکاری کردم اما هیچکدوم  ب هیجا نرسیدن خیلی ناراحتم انقد ک دیروز نشستم وسط خیابون گریه کردم

اره دقیقا خیییییلی ازش ناراحتم خیییییلی  امروزم تولدم بود دیشب دعوا کردیم تبریک گفت عکس کادوم ...

ما هم همش با هم بحث میکنیم خانواده هامون الان میدونن با همیم یدونه پیج داشت گفتم اسممو بزن بالای پیجت حالا که من زدم گفت چشم میزنم بعد پیجش نمیدونم چیشد خراب شد حذف شد بعد الان یه پیج دیگ زده بعد گفتم پس کو اسم من چرا نزدی گفت دوس ندارم بعدش باز دوباره گفت یکی از رفیقام اومده مسخره کرده منم غیرت دارم بهم بر خورده منم گفتم ربطی نداره بعد الان حرف اول اسممو زده میگم کلشو بزن میگه دوس ندارم اسم زنمو غریبه ببینه عزیزم اخه بنظر تو واقعا راست میگه 😔خیلی ناراحتم، یبار دیگ هم دختر عموش به من پی داد گفت پسر عموم ینی همون دوس پسر من بهش پیام داده اسکرین داد بهم منم نشستم گریه کردم رفتم بهش گفتم این چتا چیه گفت به جونه خودم من اصلا خبر ندارم حتی غسمم خورد ک مال من نیس باور کردم ولی ته دلم یجوریه...... خیلی هم دوسش دارم 🥺🚶‍♀️

𝓨𝓸𝓾 𝓪𝓻𝓮 𝓽𝓱𝓮 𝓫𝓮𝓼𝓽  𝓲𝓷𝓬𝓲𝓭𝓮𝓷 𝓸𝓯 𝓵𝓲𝓯𝓮 . . 🌸🦋
ذخیره تخمدانم خیلی پایینه آندمتریوز دارم شوهرمم ضعیفه 😥

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد 

عززززززیزم امیدوارم معجزه زندگی رو ببینی و صاحب فرزند سالم و صالح بشی ان شالله 🙏 

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 
من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد  عززززززیزم امیدوارم معجزه زندگی رو ببینی و صاحب فرزند سالم ...

ممنون عزیزم توکل به خدا. من ۵ بار آی وی اف ناموفق داشتم خدا رو که شما معجزشو دیدی

ما هم همش با هم بحث میکنیم خانواده هامون الان میدونن با همیم یدونه پیج داشت گفتم اسممو بزن بالای پیج ...

چرا رمز پیجشو ازش نمیگیری؟؟

خب به دختر عموش پیام داده ک چیز بدی نیست فامیلن حالا نده ک بهتره ولی مهم اینه چی گفتن....

ان مع العسر یسرا😊💚