2777
2789
عنوان

لطفا بخونین.. کاربراقا

| مشاهده متن کامل بحث + 1298 بازدید | 142 پست
ممنون لطف کردین .میشه بفرمایید کرونای انگلیسی دقیقا وه فرقی داره با این کرونا چینی و از کجا بفهمیم ا ...

ببینید ویروسها براساس ماده ژنتیکسون وشکلشون خانواده خانوادن..مثلا کرونا.ویذوس..رتروویروس و...باگذشت زمان وهرچه گردش ویروس بیشتر باشه جهش وموتاسیونم بیشترمیشه..انگلیس..برزیلی و..همشون زیرمجموعه همون کووید ۱۹ ولی خب بخاطر پاندمیک شدنسون هی ریخت وشکل وتاحدی ژنتیکسون تغیرمیکنه...تست pcrمیگیرن واینکه اوایل تغیر قدرت کسندگیو همه گیری بیشتره و بعد یه مدت که عده زیادی گرفتن قدرتش کمنرمیشه...خلاصه اینکه فارغ ازنوعش حال جسمانی مریض مهمه..

کاربراقا...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کیه ک گوش بگیره 

تو هفده سالگی با پسری آشنا شدم که همه خوبی های دنیا شده بودن یه قلب که تو وجودش میتپید...چشامو که می‌بندم مجسمت میکنم...دومین ماه از گرم ترین فصل سال🌱🍓🍓از اون شب دنیام بدجور به دنیات قفلی زد و مصمم میمونم تا لحظه ی دیدارت ای دیرینه ی دلخواه❤️..به قول یکی«وقتی همه کور بودن تو کردی بهم توجه..❤️شایدم یه روز برات تعریف کردم که من پشت پنجره ی اتاقت چه گریه ها که نکردم🖤گاهی وقتا فک میکنم خدا تورو تو یه بعداز ظهر قشنگ بهاری در حالی که لبخند به لب داشته و چای با هل میخورده و به صندلیش لم داده و به آهنگ خوش چشمه گوش میداده آفریده... 🍃🌻بچه ها عشق من واسه اینکه به دستش بیارم یخورده ناز داره البته نازکشم داره ها.اون هی ناز می‌کنه مام که بی تابشیم🍃میدونین مث بهترین خیالیه ک میتونین داشته باشین...مث ذوق رها کردن یه دونه بادبادک...یا مث پریدن تو آب زلال میمونه🍓🌱من یه دختر عاشقم...دختری که هیچ وقت از ابرازش عشقش خجالت نکشیده چون پیوسته اعتقاد داشته عشق مقدسه و پنهان کردنش چیزی به جز درد و زجر نداره..ولی خب همیشه به خودش آفرین گفته واسه انتخابش❤️هر چند خیلی جاهارو مجبور شده خودش تنهایی بی پناه قدم برداره....از خودم ممنونم که هر وقت خسته شدم تنها پناهگاهم خودم بودم 🫀❤️بهم میگن بی رحمی چون داستانمو نمیدونن🌈میخواهم بدانی که تو آخرین رویای روح من بوده ای❤️🌱...بچه ها این کاربر ینی بنده...دیگه عشقی نداره...گلش پژمرده شده...ماهش رفته...ولی دلم نیومد امضام رو بردارم🖤تاپیک ها مال من نیستن به جز یکیش ❤️
باشه لینکشومیفرستم..زنده وموفق باشن

منتظرم.

ممنون.

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

اره  امروز بخور دادم انگار داخل گوشم ی هوایی باشه بخواد بیاد بیرون اما نمیشه.. نمیدونم چ جوری ت ...

جسارتا کسی ازاعضای خونواده علایم ندارن؟؟

شما یه سرم نرمال سالین بگیرین و باسرنگ از راه بینیتون.وارد کنید وحلقتون خارج کنید...روزانه چندین بار..

بخور بدین..بخورسرد که فکرنکنم دستگاهسو داشته باشین..بخور گرم روزی سه تا چهارمرتبه..اکالیپتوس خوبهـ..حتما بخوربدین 

دوش ابگرم خوبه فقط مراقب باشین سرما نخورین..بذازید یکم اول اب جوش باز باسه وبخارایجاد بشه بعدش استحمام.کنید..

نیاز به انتی بیوتیک دازین پیشنهاد من کواموکسی یا تاوانکس750...یکیش..

گلوتونم درد داره؟؟

کاربراقا...

سلام 

روز 1۳ فروردین با چند تا از دوستامون رفتیم طبیعت گردی 

امروز مشخص شد یکی از دوستام کرونا داشته

ما ماسک داشتیم 

فضای باز هم بود  

فاصله رو هم رعایت کردیم 

ولی هممون گرخیدیم 

علائم نداریم اصلا 

ممکنه ناقل باشیم؟ 

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .
جسارتا کسی ازاعضای خونواده علایم ندارن؟؟ شما یه سرم نرمال سالین بگیرین و باسرنگ از راه بینیتون.و ...

نه علائم ندارن  خداروشکر 

من داخل ماشين بودم یه باد خورد به پیشونیم دیگه چپه شدم از اون ب بعد.. 

سردرد شدید ک دکتر امپول داد بعد هم کپسول.. 

چشم 

کپسول کو آموکسی خوردم یه دوره. دوباره بخورم؟! 

گلو اب دهنمو که قورت میدم آره...

بخاطر تغییر و ورژن جدیدم از خودم سپاسگزارم...                                                           ترجیحـ میدم ب ذوق خویشـ دیوانه باشم تا ب میلـ دیگران عاقل     
سلام  روز 1۳ فروردین با چند تا از دوستامون رفتیم طبیعت گردی  امروز مشخص شد یکی از دوستام ...

اگه همگی باماسک بودین.و فضا باز.والانم علایم.نذارید نگران نباشین..اما اگر با پدرومادرمسن.دازین رعایت کنید تاچند روزدیگه...سلام

کاربراقا...

جواب منو ندادید...پرسیدید بدن درد دارم یا ن....😢

بدن درد ندارم...حس هم دارم..سرفه فقط گلوم خشک میشه سرفه م میگیره ابجوش می خورم خوب میشم

انسان ها شبیه به هم زندگی نمیکنند!‌ یکی زندگی میکند!و یکی تحمل...و من جز دسته دومم
اگه همگی باماسک بودین.و فضا باز.والانم علایم.نذارید نگران نباشین..اما اگر با پدرومادرمسن.دازین رعایت ...

ممنون 

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

تو سایت زیر آمار واکسیناسیون کشورها رو زده برید نگاه کنید.ایران آخره

https://ourworldindata.org/covid-vaccinations

بسیار عادت بدی است که اندیشه‌های دیگران را بد و نادرست بدانیم و مالِ خودمان را نیک و درست، و باور داشته باشیم که هر کس عقیده و نظرِ ما را ندارد، دشمن کشور است.  اسلامی که به عدالت نرسد کفری است که لباس توحید بر تن کرده است.خطرناک ترین نوع بشر، کسی است که فهمش کم و اعتقاداتش زیاد است...........................................................یعنی واقعا کسی نبود که اعتراض بکنه؟(کلاس تاریخ سال1500) ارزش ندارد كه آدمی برای مبارزه كردن با كوته‌فكران وطن فروش، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آنها هیچ ارزشی ندارند..اینهایی که میگن وضعیت الان ما بخاطر انتخابات 4سال پیشه همونهایی هستند که میگند سیل و زلزله بخاطر گناه مردم پیش میاد.خوشا آنان که خر آمدند و خر رفتند. قرارداد ایران با چین اتفاقی است که در سال ۲۰۰۳ ونزوئلا تجربه کرد. چاوز برای پرداختن حقوق کارمندان و مخارج دولت ورشکسته ش وام  سنگین از چین گرفت و مادورو این روش رو با روسیه هم ادامه داد. نتیجه نفت مجانی به جای اقساط وام پرداخت میشه. البته اونا هم لاف توسعه زده بودن! سندی که یک طرف قرارداد حتی روش نشه منتشرش کنه، حتمن که سند بردگیه.وقتی که حقیقت ما را رنج می‌دهد، دروغ می‌گوییم و آن دروغ را تکرار می‌کنیم تا جایی که دگر فراموش می‌کنیم حقیقتی وجود دارد. در حالی که حقیقت هنوز زنده است و هر دروغی که می‌گوییم بدهی ما را به آن بیشتر می‌کند. بدهی‌ای که دیر یا زود باید پرداخت شود
تو سایت زیر آمار واکسیناسیون کشورها رو زده برید نگاه کنید.ایران آخره https://ourworldindata.org/co ...

بسیار عادت بدی است که اندیشه‌های دیگران را بد و نادرست بدانیم و مالِ خودمان را نیک و درست، و باور داشته باشیم که هر کس عقیده و نظرِ ما را ندارد، دشمن کشور است.  اسلامی که به عدالت نرسد کفری است که لباس توحید بر تن کرده است.خطرناک ترین نوع بشر، کسی است که فهمش کم و اعتقاداتش زیاد است...........................................................یعنی واقعا کسی نبود که اعتراض بکنه؟(کلاس تاریخ سال1500) ارزش ندارد كه آدمی برای مبارزه كردن با كوته‌فكران وطن فروش، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آنها هیچ ارزشی ندارند..اینهایی که میگن وضعیت الان ما بخاطر انتخابات 4سال پیشه همونهایی هستند که میگند سیل و زلزله بخاطر گناه مردم پیش میاد.خوشا آنان که خر آمدند و خر رفتند. قرارداد ایران با چین اتفاقی است که در سال ۲۰۰۳ ونزوئلا تجربه کرد. چاوز برای پرداختن حقوق کارمندان و مخارج دولت ورشکسته ش وام  سنگین از چین گرفت و مادورو این روش رو با روسیه هم ادامه داد. نتیجه نفت مجانی به جای اقساط وام پرداخت میشه. البته اونا هم لاف توسعه زده بودن! سندی که یک طرف قرارداد حتی روش نشه منتشرش کنه، حتمن که سند بردگیه.وقتی که حقیقت ما را رنج می‌دهد، دروغ می‌گوییم و آن دروغ را تکرار می‌کنیم تا جایی که دگر فراموش می‌کنیم حقیقتی وجود دارد. در حالی که حقیقت هنوز زنده است و هر دروغی که می‌گوییم بدهی ما را به آن بیشتر می‌کند. بدهی‌ای که دیر یا زود باید پرداخت شود

[QUOTE=184353311]نه علائم ندارن  خداروشکر  من داخل ماشين بودم یه باد خورد به پیشونیم دیگه چپه شدم از اون ب ...[/QUOTEشما اون کارایی.ک گفتمو.کنید حتما بهترمیشین...مخصوص بخور وشستشو بینی...اگ هنوزخلط دارین اره یدوربخورین.اگر فقط حس گرفتگیه نه نیازی نیس....

شربت دیفن هیدرامین بگیریدیه امپول دگزامتازون بشکنید بریزین داخلش روزی دوسه بار غرغره کنین....نخورینا ففط غرغره...عسل واب ولرم خوله.

کاربراقا...
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 20 دقیقه پیش
2791
2779
2792